Menu
Segédeszköz öltözködéshez, 67 cm Segédeszköz öltözködéshez, 67 cm
Van valaki az otthonában, akinek műtétje volt, csökkent mozgásképességgel rendelkezik, vagy stroke után van? Akkor biztosan tudja, hogy mennyire kellemetlen tud lenni a korlátozott kéz és karfunkció. Ez a segédeszköz megkönnyíti az öltözködést, így egyedülállóbb és függetlenebb lehet. Segítségével nem okoz gondot a zakók, kabátok, pólók, nadrágok, vagy akár a zoknik és cipők felvétele sem. Meghosszabbítja a kart 60 cm –rel. Egyik végén csúszásmentes multifunkciós horog, másik végén kis kerek fém kampó, amely segítségével könnyedén összehúzhatja a cipzárt, vagy pl. tárgyak adogatására is használható. A segédeszközt használat után a kampóján fel is akaszthatja.    
4,0 5
3345

Segédeszköz öltözködéshez, 67 cm

árengedmény -26%

Segédeszköz öltözködéshez, 67 cm

5 értékelés
Eredetileg: 4 545 Ft | Kedvezmény: 1 200 Ft 3 345 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 92 Kényelempont

Leírás

Van valaki az otthonában, akinek műtétje volt, csökkent mozgásképességgel rendelkezik, vagy stroke után van? Akkor biztosan tudja, hogy mennyire kellemetlen tud lenni a korlátozott kéz és karfunkció. Ez a segédeszköz megkönnyíti az öltözködést, így egyedülállóbb és függetlenebb lehet. Segítségével nem okoz gondot a zakók, kabátok, pólók, nadrágok, vagy akár a zoknik és cipők felvétele sem.

Meghosszabbítja a kart 60 cm –rel. Egyik végén csúszásmentes multifunkciós horog, másik végén kis kerek fém kampó, amely segítségével könnyedén összehúzhatja a cipzárt, vagy pl. tárgyak adogatására is használható. A segédeszközt használat után a kampóján fel is akaszthatja.    

Anyag: fa + fém
Magasság: 2 cm
Mélység: 8 cm
Súly: 0,09 kg
Szélesség: 67 cm
 681998
Megosztás

Értékelés

4,0 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni