Ehhez a mérethez jó a magasfalú főzőedény amit rendeltem ? Kell hozzá ?
Mélyhűtőből kiolvasztott húst is lehet hozzá használni ? Gondolom ha ilyen húst használok, akkor a kész felvágottat már nem lehet lefagyasztani ugye ? A pácsó a nitrit miatt kell ? Köszönöm a válaszokat.
Bocsi, még egy kérdés. Fele olyan mennyiségnél fele annyi ideig kell "főzni" ? Vagy van benn valami főzési útmutató, hogy melyik fajta húshoz mennyi mennyiséghez mennyi idő ? Már több kérdésem nincs, köszönöm a válaszokat !
Tisztelt Ügyfelünk! A megrendelésében szereplő edény alkalmas a sonkafőző edényben való sonka készítéshez. Üdvözlettel:4Home
Tisztelt Ügyfelünk! A fagyasztott húst újra fagyasztani nem ajánlott, viszont a sonkakészítőben újra hőkezelésen megy keresztül, így a sonka fagyasztható. A zacskó a sonkakészítő edényből való könnyebb kiemelésre szolgál, ráadásul a zacskó használatával a kész sonka szaftosabb. Üdvözlettel: 4Home
Tisztelt Ügyfelünk! A fél adag elkészítése esetén az elkészítés ideje rövidebb, de nem fele annyi. A sonkakészítő leírása alatt megtalálja a használati útmutatót PDF formátumban. A hőmérőt a fedőn található lyukon keresztül a sonkába kell szúrni. A kész sonka hőmérséklete több mint 71 °C. Üdvözlettel: 4Home
Utolsó kérdésem, mikor mennyi a főzési idő ? A neten a recepteknél csak 90 perc van. Itt meg 3-4 óra. Az imént feltett kérdéseim többünket érdekelnek, mert a facén is téma ez az egyik zárt főzős csoportban. Köszönöm a választ,.
Tisztelt Ügyfelünk! A főzési idő sok mindentől függ, mint például ,milyen húsból készíti a sonkát ( sertés, csirke), meddig pácolta, a hús mennyisége is befolyásolja a főzés idejét, ezért a főzött sonka állapotát a hőmérő segytségével tudja megállapítani. A kész sonka belsejének hőmérséklete több mint 71 celzius fok. A pác só használatan nem kötelező. A leírásban konyhasó szerepel. Üdvözlettel: 4Home