Orion kerámia fedeles kenyérforma, 33 x 16 cm Orion kerámia fedeles kenyérforma, 33 x 16 cm
 A fedeles kerámia kenyérsütő forma belső mázzal egy kiváló minőségű, természetes anyagból készült termék. A kerámia kiválóan vezeti a hőt, ezért a kerámiában történő sütés nagyon gazdaságos. A kerámiából készült edények hosszú élettartamúak, megfelelő kezelésük esetén pedig több évig is használhatóak. Be kell azonban tartani néhány edénykezelési alapelvet.   A termék nagy feszültségű, ezért nem tűri az azonnali gyors hőmérsékletváltozást - a hősokkot. A forma és a sütő alja között biztosítani kell a levegő áramlását, ezért a terméket mindig rácsra helyezze. A hideg sütőformát hideg sütőbe helyezze, és csak azt követően kapcsolja be. A forró sütőformát a sütőből történő kivételét követően sose tegye fémre, kőre vagy csempére - mindig csak fa alátétre. Méretek: 27/33 x 16 cm, magasság: 9,5/14,5 cm.   A sütőforma használható gáz-, elektromos és légkeveréses sütőkben is.   A karbantartását kefe és forró víz segítségével, sóval vagy ecettel végezze nagyobb szennyeződés esetén, ne használjon hozzá vegyszereket!  
4,0 24
5795

Orion kerámia fedeles kenyérforma, 33 x 16 cm

árengedmény -11%
Orion kerámia fedeles kenyérforma, 33 x 16 cm Orion kerámia fedeles kenyérforma, 33 x 16 cm
Ezen a héten 30 ügyfél vásárolta meg

Orion kerámia fedeles kenyérforma, 33 x 16 cm

24 értékelés
Eredetileg: 6 545 Ft | Kedvezmény: 750 Ft 5 795 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: 2021.03.10 szerda  
A vásárlással kap 116 Kényelempont

LeírásA fedeles kerámia kenyérsütő forma belső mázzal egy kiváló minőségű, természetes anyagból készült termék. A kerámia kiválóan vezeti a hőt, ezért a kerámiában történő sütés nagyon gazdaságos. A kerámiából készült edények hosszú élettartamúak, megfelelő kezelésük esetén pedig több évig is használhatóak. Be kell azonban tartani néhány edénykezelési alapelvet.
 
A termék nagy feszültségű, ezért nem tűri az azonnali gyors hőmérsékletváltozást - a hősokkot. A forma és a sütő alja között biztosítani kell a levegő áramlását, ezért a terméket mindig rácsra helyezze. A hideg sütőformát hideg sütőbe helyezze, és csak azt követően kapcsolja be. A forró sütőformát a sütőből történő kivételét követően sose tegye fémre, kőre vagy csempére - mindig csak fa alátétre. Méretek: 27/33 x 16 cm, magasság: 9,5/14,5 cm.
 
A sütőforma használható gáz-, elektromos és légkeveréses sütőkben is.   A karbantartását kefe és forró víz segítségével, sóval vagy ecettel végezze nagyobb szennyeződés esetén, ne használjon hozzá vegyszereket!  

Anyag: kerámia
Mosogatógép: nem
Szín: barna
Térfogat: 2,7 l
 115661
Megosztás
orion

Értékelés

4,0 (24 értékelés)
91 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni