Kela Monaco kozmetikai szemeteskosár, 3 l, lila Kela Monaco kozmetikai szemeteskosár, 3 l, lila
 Minden fürdőszoba és WC elengedhetetlenül fontos kiegészítője a kozmetikai kosár, elegáns kivitelben, csendes, önzáró rendszerrel. Neki köszönhetően végre nem kell külön elmennie a szemeteshez minden egyes kozmetikai vattakoronggal vagy WC-papír hengerrel a konyhai szemeteshez. A pedálos nyitódásának köszönhetően biztosított a kellő higiénia és a könnyű karbantartás.   A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
0,0 0
5445

Kela Monaco kozmetikai szemeteskosár, 3 l, lila

Újdonság
Kela Monaco kozmetikai szemeteskosár, 3 l, lila

Kela Monaco kozmetikai szemeteskosár, 3 l, lila

5 445 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: 2021.04.21 szerda  
A vásárlással kap 105 Kényelempont

LeírásMinden fürdőszoba és WC elengedhetetlenül fontos kiegészítője a kozmetikai kosár, elegáns kivitelben, csendes, önzáró rendszerrel. Neki köszönhetően végre nem kell külön elmennie a szemeteshez minden egyes kozmetikai vattakoronggal vagy WC-papír hengerrel a konyhai szemeteshez. A pedálos nyitódásának köszönhetően biztosított a kellő higiénia és a könnyű karbantartás.
 
A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: fém
Átmérő: 17 cm
Magasság: 26 cm
Szín: lila
Térfogat: 3 l
 690979
Megosztás
kela

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni