Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm
 Az akupresszúrás golyók felülete éles fémcsúcsokkal van ellátva, amellyel nagyon hatékony akupresszúrás masszázst tud végezni. Az akupresszúrás golyók belsejét mágnes tölti ki. Az alacsony frekvenciájú mágneses mező a sejtek biokémiai állapotában bekövetkező változásokat idézi elő, amikorafájdalom csillapodása, a duzzadásmegszűnése, a véráramlás, az anyagcsere és a regeneráció elősegítése érhető el. Az emberi tenyér kb. húszezer reflexiós pontot számol és a lábfej háromszor annyit. A test összes fontos szervét a tenyérre és a lábra vetítik, az akupresszúrás pontok stimulálásával támogatják az összes szerv aktivitását és működését.
4,0 10
3195

Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm

Akupresszúrás mágneses golyók arany, átm. 4,5 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásAz akupresszúrás golyók felülete éles fémcsúcsokkal van ellátva, amellyel nagyon hatékony akupresszúrás masszázst tud végezni. Az akupresszúrás golyók belsejét mágnes tölti ki.

Az alacsony frekvenciájú mágneses mező a sejtek biokémiai állapotában bekövetkező változásokat idézi elő, amikorafájdalom csillapodása, a duzzadásmegszűnése, a véráramlás, az anyagcsere és a regeneráció elősegítése érhető el.

Az emberi tenyér kb. húszezer reflexiós pontot számol és a lábfej háromszor annyit. A test összes fontos szervét a tenyérre és a lábra vetítik, az akupresszúrás pontok stimulálásával támogatják az összes szerv aktivitását és működését.

Paraméterek és specifikáció

A szettben található darabok száma: 2 db
Átmérő: 4,5 cm
Szín: arany

Katalógusszám:

 353226
Megosztás

Értékelés

4,0 (10 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni