4Home tortaforma kuglóf betéttel 26 cm 4Home tortaforma kuglóf betéttel 26 cm
Egyetlen egy konyhából sem hiányozhat egy tortaforma, hiszen megsütni egy születésnapi tortát, saját kezűleg, a legszebb ajándék. Ez a 26 cm átmérőjű tortaforma tökéletes választás egy nagy család számára. A kapcsos sütőforma tartozéka a behelyezhető kuglóf betét, aminek hála, a tortaformánk egyszerre kuglóf sütőformává válik. A sütőforma és a kuglóf betét is tapadásmentes bevonattal látták el, melyek alapanyaga jó minőségű szénacél. Használhatja gáz-, elektromos- vagy légkeveréses sütőben.Anyaga: szénacél + tapadásmentes bevonat
4,0 148
1445

4Home tortaforma kuglóf betéttel 26 cm

4Home tortaforma kuglóf betéttel 26 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEgyetlen egy konyhából sem hiányozhat egy tortaforma, hiszen megsütni egy születésnapi tortát, saját kezűleg, a legszebb ajándék. Ez a 26 cm átmérőjű tortaforma tökéletes választás egy nagy család számára. A kapcsos sütőforma tartozéka a behelyezhető kuglóf betét, aminek hála, a tortaformánk egyszerre kuglóf sütőformává válik. A sütőforma és a kuglóf betét is tapadásmentes bevonattal látták el, melyek alapanyaga jó minőségű szénacél. Használhatja gáz-, elektromos- vagy légkeveréses sütőben.
Anyaga: szénacél + tapadásmentes bevonat

Átmérő: 26 cm
Magasság: 6,8 cm
Mosogatógép: nem
Szín: fekete
 106387
Megosztás
a4home

Értékelés

4,0 (148 értékelés)
95 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni