Tescoma PURO mosogatóeszköz tartó Tescoma PURO mosogatóeszköz tartó
A PURO termékcsalád a mosogatószerek és mosogatóeszközök elrendezésére és egyszerű használatára összpontosít a mosogatónál.A PURO mosogatóeszköz tartó tartalma: PURO mosószer adagoló 400 ml PURO szivacs, és szivacs törlőkendő tartó tárolótálca A 400 ml -es adagoló elegendő mennyiségű mosószert tartalmaz a napi mosáshoz anélkül, hogy gyakori utántöltést igényelne. Tágas és kényelmes gombja van, elég hosszú fúvókával a pontos adagoláshoz, az adagoló feltöltése egyszerű. A tartályban lévő ablaknak köszönhetően folyamatosan ellenőrizheti a maradék töltet mennyiségét, és időben feltöltheti. A tartó szivacskendők és szivacsok tiszta és egyben higiénikus tárolására alkalmas. Kivehető csepegtető betéttel rendelkezik, amely felgyorsítja a száradást és megkönnyíti a tartó tisztítását. A tökéletes szárítás érdekében a törlőkendőt és a szivacsot függőleges helyzetben helyezzük a tartóba. A tartó alja csúszásgátlóval rendelkezik. A csúszásgátlóval ellátott tárolótálca lehetővé teszi az adagoló és a tartó tiszta tárolását a mosogató közelében, és maximális helymegtakarítást biztosít. A tálca profilozott aljjal rendelkezik a nedvesség eltávolítására a tárolt adagoló és tartó alól.
4,5 7
5945

Tescoma PURO mosogatóeszköz tartó

Tescoma PURO mosogatóeszköz tartó Tescoma PURO mosogatóeszköz tartó Tescoma PURO mosogatóeszköz tartó
Ezen a héten 38 ügyfél vásárolta meg

Tescoma PURO mosogatóeszköz tartó

7 értékelés
5 945 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: 2021.09.29 szerda  
A vásárlással kap 167 Kényelempont

LeírásA PURO termékcsalád a mosogatószerek és mosogatóeszközök elrendezésére és egyszerű használatára összpontosít a mosogatónál.
 
A PURO mosogatóeszköz tartó tartalma:
  • PURO mosószer adagoló 400 ml
  • PURO szivacs, és szivacs törlőkendő tartó
  • tárolótálca
 
A 400 ml -es adagoló elegendő mennyiségű mosószert tartalmaz a napi mosáshoz anélkül, hogy gyakori utántöltést igényelne. Tágas és kényelmes gombja van, elég hosszú fúvókával a pontos adagoláshoz, az adagoló feltöltése egyszerű. A tartályban lévő ablaknak köszönhetően folyamatosan ellenőrizheti a maradék töltet mennyiségét, és időben feltöltheti.
 
A tartó szivacskendők és szivacsok tiszta és egyben higiénikus tárolására alkalmas. Kivehető csepegtető betéttel rendelkezik, amely felgyorsítja a száradást és megkönnyíti a tartó tisztítását. A tökéletes szárítás érdekében a törlőkendőt és a szivacsot függőleges helyzetben helyezzük a tartóba. A tartó alja csúszásgátlóval rendelkezik.
 
A csúszásgátlóval ellátott tárolótálca lehetővé teszi az adagoló és a tartó tiszta tárolását a mosogató közelében, és maximális helymegtakarítást biztosít. A tálca profilozott aljjal rendelkezik a nedvesség eltávolítására a tárolt adagoló és tartó alól.

Paraméterek és specifikáció

Anyag: műanyag
Magasság: 17 cm
Mélység: 8,5 cm
Súly: 0,32 kg
Szélesség: 20 cm
Szín: szürke

Katalógusszám:

 123262
Megosztás
tescoma

Értékelés

4,5 (7 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni