Menu
Tescoma Delícia tésztakelesztő tál melegítővel Tescoma Delícia tésztakelesztő tál melegítővel
 A kelt tésztának nyugalomra van szüksége, hogy megfelelő állagú és rugalmas legyen. Ehhez mostanáig sok időre volt szükség. Igen, csak MOSTANÁIG! Mivel mostantól az Ön konyhájának része is lehet ez a ragyogóan praktikus,  légzáró fedéllel rendelkező tál  kelt tészták könnyű elkészítéséhez, amely a gyors kelesztéshez melegítőeszközt  alkalmaz.Ez utóbbi szívesen megosztja melegét a készített tésztával, aminek köszönhetően  lerövidíti a kelesztés hosszadalmas folyamatát. Az eredmény: finomra sült kelt péksüteményét sokkal hamarabb fogyaszthatja el!   Miben egyedülálló a melegítővel ellátott tésztakelesztő tál?         A DELÍCIA intelligens tál segítségével olyan sima tésztát készíthet, amely akár kétszer olyan gyorsan megkel! Mostantól ez valóban gyerekjáték! Helyezze bele a tálba az összetevőket, kis ideig keverje át főzőkanállal, illessze a helyére a légzáró fedelet és körülbelül egy percig rázza át a tálat.    Ezt követően tegye le, majd várja meg, amíg a fedél kidudorodik. Ezáltal jelzi ugyanis a tészta, hogy tökéletesen megkelt. Sokkal hamarabb sor kerül rá, ha a tészta alá a tál aljára bejelyezi a  praktikus gél melegítőt, amelyet azt megelőzően mikrohullámú sütőben felmelegít. Ez természetesen a csomagolás részét képezi! Karbantartás: A tálat és az állványt elmoshatja mosogatógépben, de a fedelet és a gél melegítőt nem.
4,5 37
7550

Tescoma Delícia tésztakelesztő tál melegítővel

Tescoma Delícia tésztakelesztő tál melegítővel

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA kelt tésztának nyugalomra van szüksége, hogy megfelelő állagú és rugalmas legyen. Ehhez mostanáig sok időre volt szükség. Igen, csak MOSTANÁIG! Mivel mostantól az Ön konyhájának része is lehet ez a ragyogóan praktikus,  légzáró fedéllel rendelkező tál  kelt tészták könnyű elkészítéséhez, amely a gyors kelesztéshez melegítőeszközt  alkalmaz.Ez utóbbi szívesen megosztja melegét a készített tésztával, aminek köszönhetően  lerövidíti a kelesztés hosszadalmas folyamatát. Az eredmény: finomra sült kelt péksüteményét sokkal hamarabb fogyaszthatja el!
 

Miben egyedülálló a melegítővel ellátott tésztakelesztő tál?        

A DELÍCIA intelligens tál segítségével olyan sima tésztát készíthet, amely akár kétszer olyan gyorsan megkel! Mostantól ez valóban gyerekjáték! Helyezze bele a tálba az összetevőket, kis ideig keverje át főzőkanállal, illessze a helyére a légzáró fedelet és körülbelül egy percig rázza át a tálat.    Ezt követően tegye le, majd várja meg, amíg a fedél kidudorodik. Ezáltal jelzi ugyanis a tészta, hogy tökéletesen megkelt.


Sokkal hamarabb sor kerül rá, ha a tészta alá a tál aljára bejelyezi a  praktikus gél melegítőt, amelyet azt megelőzően mikrohullámú sütőben felmelegít. Ez természetesen a csomagolás részét képezi!
Karbantartás: A tálat és az állványt elmoshatja mosogatógépben, de a fedelet és a gél melegítőt nem.

Anyag: műanyag
Átmérő: 26 cm
Magasság: 14,5 cm
Mikrohullámú sütő: nem
Mosogatógép: igen
Térfogat: 4 l
 106249
Megosztás
tescoma

Értékelés

4,5 (37 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni