Menu
Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró
Gyakori vendég a fodrásznál és nem szeretné túlköltekezni magát? Rendelje meg ezt az extra csendes nagysebességű motorral rendelkező hajnyírót , amely 25 mm élhosszúságú pengével rendelkezik. A fésűs feltét nélkül is használható hajnyíráshoz, állítható hajnyírási magasság 1 és 8 mm között. Grafikus hajnyírási magasság kijelzéssel. Levehető és könnyen tisztítható hajnyíró feltét. Az ergonomikus fogantyú, a kézben nem csúszik meg. Működése tápkábel, vagy a beépített NiMH akkumlátor - 50 perces üzemeltetést biztosító akkumulátor segítségével lehetséges. Akkumulátor kapacitása 600 mAh. LED töltésjelzővel. A hálózati vezeték hossza: 145 cm. A mellékelt tartozékok: töltő adapter, tisztítókefe.
4,0 3
5795

Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró

Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Gyakori vendég a fodrásznál és nem szeretné túlköltekezni magát? Rendelje meg ezt az extra csendes nagysebességű motorral rendelkező hajnyírót , amely 25 mm élhosszúságú pengével rendelkezik. A fésűs feltét nélkül is használható hajnyíráshoz, állítható hajnyírási magasság 1 és 8 mm között. Grafikus hajnyírási magasság kijelzéssel.

Levehető és könnyen tisztítható hajnyíró feltét. Az ergonomikus fogantyú, a kézben nem csúszik meg.

Működése tápkábel, vagy a beépített NiMH akkumlátor - 50 perces üzemeltetést biztosító akkumulátor segítségével lehetséges. Akkumulátor kapacitása 600 mAh. LED töltésjelzővel. A hálózati vezeték hossza: 145 cm.

A mellékelt tartozékok: töltő adapter, tisztítókefe.

Magasság: 18 cm
Mélység: 3,6 cm
Súly: 0,13 kg
Szélesség: 3,6 cm
Szín: kék
 681759
41003574-im-cz.pdf
Megosztás
sencor

Értékelés

4,0 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni