Menu
Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga
 Szemünk különös gondot igényel, ezért a gyerekszobák megvilágítását különös gonddal válasszuk ki. Ezek a gyermeklámpákkifejezetten a legkisebbjeink számára készültek. A motívumokat elsősorban az állatvilág inspirálta. A szórakoztató és izgalmas motívumok lekötik és fejlesztik a gyerekek képzeletét. Ráadásul ezek a lámpatestek megfelelnek a speciális fény- és építési követelményeknek.Meleg fény használata esetén a gyerekszoba népszerű és elegáns részévé válnak. A termék kiegészíthető további lámpatestekkel ugyanazon kollekcióból. Fényforrás kiválasztásakor elegendő ismerniaz E14 aljzat típust. A lámpatest fényforrásait maximum 7 Wattteljesítményig lehet kiválasztani, amelyrea lámpatestet tervezték. Az IP20 védelmi fokozat csak beltéri és száraz helyiségekben való használatotjelent. A lámpa része egy kábelkapcsolóis.
5,0 2
4545

Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga

Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga

2 értékelés
4 545 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: 2020.03.03 kedd  
A vásárlással kap 167 Kényelempont

LeírásSzemünk különös gondot igényel, ezért a gyerekszobák megvilágítását különös gonddal válasszuk ki. Ezek a gyermeklámpákkifejezetten a legkisebbjeink számára készültek. A motívumokat elsősorban az állatvilág inspirálta. A szórakoztató és izgalmas motívumok lekötik és fejlesztik a gyerekek képzeletét. Ráadásul ezek a lámpatestek megfelelnek a speciális fény- és építési követelményeknek.Meleg fény használata esetén a gyerekszoba népszerű és elegáns részévé válnak.

A termék kiegészíthető további lámpatestekkel ugyanazon kollekcióból.

Fényforrás kiválasztásakor elegendő ismerniaz E14 aljzat típust. A lámpatest fényforrásait maximum 7 Wattteljesítményig lehet kiválasztani, amelyrea lámpatestet tervezték. Az IP20 védelmi fokozat csak beltéri és száraz helyiségekben való használatotjelent. A lámpa része egy kábelkapcsolóis.

 678042
Megosztás
rabalux

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni