Rabalux 4167 Dominic asztali lámpa, pezsgőszínű Rabalux 4167 Dominic asztali lámpa, pezsgőszínű
 A Dominic asztali lámpa felélénkíti belső terét, miközben elegendő fényt biztosít. Dekorációként is szolgál és praktikus segítséget nyújt kedvenc könyvének olvasásakor. A felhasznált műanyag hosszú élettartamot és nagy ellenállóképességet biztosít. A lámpatest végső megjelenéséhez a fejlesztők modern, egyszerű dizájnt és LED-es fényforrásfoglalatot választottak. A fényforrásokat ehhez a világítótesthez a 4,5 W maximális teljesítmény alapján válassza ki. Az IP20 védelmi fokozat csak beltéri és száraz helyiségekben való használatot jelent. A lámpa része egy sötétítő érintős kapcsolóval.
4,5 15
10145

Rabalux 4167 Dominic asztali lámpa, pezsgőszínű

Rabalux 4167 Dominic asztali lámpa, pezsgőszínű

15 értékelés
10 145 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: 2021.03.02 kedd  
A vásárlással kap 251 Kényelempont

LeírásA Dominic asztali lámpa felélénkíti belső terét, miközben elegendő fényt biztosít. Dekorációként is szolgál és praktikus segítséget nyújt kedvenc könyvének olvasásakor. A felhasznált műanyag hosszú élettartamot és nagy ellenállóképességet biztosít.

A lámpatest végső megjelenéséhez a fejlesztők modern, egyszerű dizájnt és LED-es fényforrásfoglalatot választottak. A fényforrásokat ehhez a világítótesthez a 4,5 W maximális teljesítmény alapján válassza ki. Az IP20 védelmi fokozat csak beltéri és száraz helyiségekben való használatot jelent. A lámpa része egy sötétítő érintős kapcsolóval.

A tápkábel hossza: 1,8 m
Anyag: műanyag
Fogyasztás: 4,5 W
Lefedettség: 20
Magasság: 52 cm
Szélesség: 32 cm
Szín: réz
 678000
Megosztás
rabalux

Értékelés

4,5 (15 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
2 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni