Menu
ECG KG 300 deluxe grill ECG KG 300 deluxe grill
A luxus kivitelezésû kontakt grill lehetõvé teszi, hogy Ön egész évben grillezhessen, ideális különbözõ grillezett húsok, zöldség, hal elkészítéséhez, valamint szendvicsekhez. A grillrács tapadásmentes felületû, könnyen levehetõ. A grill 3 programmal rendelkezik - sütés, grillezés, vagy BBQ. Alkalmas hal, vagy steak elkészítéséhez, valamint állítható a grillrács magassága. A hõmérsékletszabályozás biztosítja a tökéletesre sült élelt. Az egészségesebb grillezés érdekében a grillfelület rendelkezik zsírelvezetõ csatornákkal, és kivehetõ edényekkel. Élvezze velünk az egészséges grillezést! Termék adatai: a grill része a spatula mûködésjelzés hõmérsékletszabályozás teljesítmény 1650-2000 W csatlakozókábel hossza 65 cm túlmelegedés elleni védelem csúszásmentes felület rozsdamentes acél szín edény a léhez
4,5 14
28995

ECG KG 300 deluxe grill

Ingyenes szállítás

ECG KG 300 deluxe grill

14 értékelés
28 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2020.10.05 hétfő  
A vásárlással kap 498 Kényelempont

Leírás

A luxus kivitelezésû kontakt grill lehetõvé teszi, hogy Ön egész évben grillezhessen, ideális különbözõ grillezett húsok, zöldség, hal elkészítéséhez, valamint szendvicsekhez. A grillrács tapadásmentes felületû, könnyen levehetõ. A grill 3 programmal rendelkezik - sütés, grillezés, vagy BBQ. Alkalmas hal, vagy steak elkészítéséhez, valamint állítható a grillrács magassága.

A hõmérsékletszabályozás biztosítja a tökéletesre sült élelt. Az egészségesebb grillezés érdekében a grillfelület rendelkezik zsírelvezetõ csatornákkal, és kivehetõ edényekkel. Élvezze velünk az egészséges grillezést!

Termék adatai:

  • a grill része a spatula

  • mûködésjelzés

  • hõmérsékletszabályozás

  • teljesítmény 1650-2000 W

  • csatlakozókábel hossza 65 cm

  • túlmelegedés elleni védelem

  • csúszásmentes felület

  • rozsdamentes acél szín

  • edény a léhez

Fogyasztás: 2000 W
Magasság: 14,5 cm
Súly: 5,8 kg
Szélesség: 35,3 cm
Szín: ezüst
 105536
Megosztás

Értékelés

4,5 (14 értékelés)
92 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni