Számíthat ránk

Tisztelt Ügyfelünk,

szeretnénk enyhíteni a jelenlegi nehéz helyzetet, ami épp fennáll. Jelenleg rendszerint működünk, kapcsolatban állunk a beszállítókkal, szállítókkal, és mindent megteszünk az ügyfeleink kényelméért.

Javasoljuk, hogy ideális esetben előre kifizetett  csomagokat rendeljen, hogy megvédje magát és a futárokat, akik a  csomagokat kézbesítik. Figyelemmel kísérjük a helyzetet, és természetesen azonnal értesítjük Önt minden olyan változásról, amely hatással lehet munkamenetelünkre és a csomagok kézbesítésére. Rendkívül sok beérkezett megrendelésnek nézünk elébe, ezért a késői kézbesítés miatt elnézést és szives türelmét kérjük.

Vigyázzunk egymásra, legyünk körültekintők,  aki megteheti maradjon otthon, és élvezze az otthon kényelmét. Mi itt vagyunk az Ön számára!

HÍREK

Március 18 19:00 - A jelenlegi helyzet és az ehhez kapcsolódó hosszú sorok miatt a határátkelőhelyeken néhány, a csehországi raktárunkból szállított csomag később kerül kézbesítésre. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, és köszönjük megértését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legtöbb csomagot a webáruházunkban feltüntetett határidőben kézbesítsük.

Március 18 16:30 - Kulcsfontosságú számunkra bizalma, és hogy elégedett legyen szolgáltatásainkkal. Ezért a jelenlegi nehéz helyzetre való tekintettel meghosszabbítottuk a termékek visszaküldésének határidejét 60 napra.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni