Bormioli Rocco Kaleido 6 darabos pohár szett, long drink 370 ml Bormioli Rocco Kaleido 6 darabos pohár szett, long drink 370 ml
6 darabos Kaleido pohár szett a közismert Bormioli Rocco gyártótól, amely az ünnepi, de a hétköznapiasztal dísze is lehet. A poharak egyedi strukturájú felületének köszönhetően az üvegen és a pohár tartalmán áthaladó fény varázslatos hatással lesz a fogyasztóra. Ezek a poharak, amelyek ideálisak a hideg és kevert italokhoz remek kiegészítők lesznek a családi összejöveteleken, de a barátokkal eltöltött idő közben is. A kalcium szilikát üveg garantálja az anyag egyedi színét és ellenállóképességét a hőmérsékleti változásokkal szemben. A szett mosogatógépben biztonságosan tisztítható.
4,5 18
1595

Bormioli Rocco Kaleido 6 darabos pohár szett, long drink 370 ml

Kiárusítás
Bormioli Rocco Kaleido 6 darabos pohár szett, long drink 370 ml Bormioli Rocco Kaleido 6 darabos pohár szett, long drink 370 ml Bormioli Rocco Kaleido 6 darabos pohár szett, long drink 370 ml

Bormioli Rocco Kaleido 6 darabos pohár szett, long drink 370 ml

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás 
6 darabos Kaleido pohár szett a közismert Bormioli Rocco gyártótól, amely az ünnepi, de a hétköznapi
asztal dísze is lehet. A poharak egyedi strukturájú felületének köszönhetően az üvegen és a pohár tartalmán áthaladó fény varázslatos hatással lesz a fogyasztóra. Ezek a poharak, amelyek ideálisak a hideg és kevert italokhoz remek kiegészítők lesznek a családi összejöveteleken, de a barátokkal eltöltött idő közben is. A kalcium szilikát üveg garantálja az anyag egyedi színét és ellenállóképességét a hőmérsékleti változásokkal szemben. A szett mosogatógépben biztonságosan tisztítható.
 

A szettben található darabok száma: 6 db
Anyag: üveg
Átmérő: 7,8 cm
Magasság: 14 cm
Mosogatógép: igen
Szín: átlátszó
Térfogat: 370 ml
 114524
Megosztás

Értékelés

4,5 (18 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni