Altom 3 részes készlet - teáskanna szűrővel és üvegpoharakkal Olivia Altom 3 részes készlet - teáskanna szűrővel és üvegpoharakkal Olivia
 A konyha varázslatos helyiség, ahol a legtitokzatosabb dolgok történnek az összetevőkkel, amelyekből aztán a legfinomabb ételt tálalhatja fel. Ha szeretné megszépíteni és praktikusan felszerelni ezt a helyet, hadd ajánljuk figyelmébe ezeket a praktikus konyhai eszközöket, amelyekkel bemutathatja a család előtt, mi mindent tud.   A 900 ml térfogatú teáskanna érintkezhet forró vízzel. Ideális frissítő zöld teához.   A készlet részét képezi két boroszilikát üvegből készült, 350 ml térfogatú üvegpohár is, amelyek magassága 10 cm, átmérője pedig 9 cm.
0,0 0
5395

Altom 3 részes készlet - teáskanna szűrővel és üvegpoharakkal Olivia

Újdonság
Altom 3 részes készlet - teáskanna szűrővel és üvegpoharakkal Olivia Altom 3 részes készlet - teáskanna szűrővel és üvegpoharakkal Olivia Altom 3 részes készlet - teáskanna szűrővel és üvegpoharakkal Olivia

Altom 3 részes készlet - teáskanna szűrővel és üvegpoharakkal Olivia

5 395 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: 2021.04.21 szerda  
A vásárlással kap 165 Kényelempont

LeírásA konyha varázslatos helyiség, ahol a legtitokzatosabb dolgok történnek az összetevőkkel, amelyekből aztán a legfinomabb ételt tálalhatja fel. Ha szeretné megszépíteni és praktikusan felszerelni ezt a helyet, hadd ajánljuk figyelmébe ezeket a praktikus konyhai eszközöket, amelyekkel bemutathatja a család előtt, mi mindent tud.
 
A 900 ml térfogatú teáskanna érintkezhet forró vízzel. Ideális frissítő zöld teához.
 
A készlet részét képezi két boroszilikát üvegből készült, 350 ml térfogatú üvegpohár is, amelyek magassága 10 cm, átmérője pedig 9 cm.

A szettben található darabok száma: 3 db
Anyag: műanyag + üveg
Áram: igen
Gáz: igen
Mikrohullámú sütő: igen
Mosogatógép: igen
Térfogat: 900 ml
Üvegkerámia: igen
 119761
Megosztás
altom

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni