Menu
UNI egyensúly párna, kék UNI egyensúly párna, kék
 A kedvelt egyensúly párna egy többfunkciós masszázs és egyensúly segédeszköz, amely segít az egész test megmozgatásában és az általános testmozgás magasabb szintre való emelésében. Számos felhasználási területe van... A rendszeres egyensúlyozásnak köszönhetően erősíti az izmokat a gerinc, a fenék, a comb, a lábszárkörül. Alakja formálódik és a tornászás az egyensúly párnán öröm lesz az egész család számára. A csomagban levő pumpa segítségével megváltoztathatja az egyensúly párna térfogatát, hogy megfeleljen az Ön kondíciójának és igényeinek. A kevésbé felfújt egyensúly párnával a gyakorlatok igényesebbek. Az egyensúly segédeszközök nagyszerűek a rehabilitációs gyakorlatokhoz. Felülés-fekvés, fekvőtámasz, guggolás... az egyensúly párna a normál gyakorlatokat magasabb szintre emeli. A termék kupola alakja és egyenetlensége kiváló funkcionális edzést biztosít. Üléshez felhasználható bármely székre, fotelba (bármely ülésre) az irodában vagy otthon. Az egyensúly párnán való ülés megközelíti a fitball labdán (nagy labda) való ülést. A párnán való ülés segíti a helyes testtartást, hozzájárul az izmokés a háterősítéséhez. Az egyensúly párnán való állás - a párna instabilitása hatásosabbá teszi az egyensúly edzést. Erősíti az izmokat, bokát, lábszárat és a combot. Az instabilitás mértékét és ezáltal a nehézségi fokozatot is könnyedén ellenőrizheti azzal, hogy az egyensúly párna mennyire van felfújva. A csomag tartalmazza az egyensúly párnát és egy pumpát a felfújáshoz.
4,5 3
6495

UNI egyensúly párna, kék

UNI egyensúly párna, kék

3 értékelés
6 495 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: 2020.06.10 szerda  
A vásárlással kap 147 Kényelempont

LeírásA kedvelt egyensúly párna egy többfunkciós masszázs és egyensúly segédeszköz, amely segít az egész test megmozgatásában és az általános testmozgás magasabb szintre való emelésében.

Számos felhasználási területe van... A rendszeres egyensúlyozásnak köszönhetően erősíti az izmokat a gerinc, a fenék, a comb, a lábszár körül. Alakja formálódik és a tornászás az egyensúly párnán öröm lesz az egész család számára.

A csomagban levő pumpa segítségével megváltoztathatja az egyensúly párna térfogatát, hogy megfeleljen az Ön kondíciójának és igényeinek. A kevésbé felfújt egyensúly párnával a gyakorlatok igényesebbek. Az egyensúly segédeszközök nagyszerűek a rehabilitációs gyakorlatokhoz.

Felülés-fekvés, fekvőtámasz, guggolás... az egyensúly párna a normál gyakorlatokat magasabb szintre emeli. A termék kupola alakja és egyenetlensége kiváló funkcionális edzést biztosít.

Üléshez felhasználható bármely székre, fotelba (bármely ülésre) az irodában vagy otthon. Az egyensúly párnán való ülés megközelíti a fitball labdán (nagy labda) való ülést. A párnán való ülés segíti a helyes testtartást, hozzájárul az izmok és a hát erősítéséhez.

Az egyensúly párnán való állás - a párna instabilitása hatásosabbá teszi az egyensúly edzést. Erősíti az izmokat, bokát, lábszárat és a combot. Az instabilitás mértékét és ezáltal a nehézségi fokozatot is könnyedén ellenőrizheti azzal, hogy az egyensúly párna mennyire van felfújva.

A csomag tartalmazza az egyensúly párnát és egy pumpát a felfújáshoz.

Anyag: PVC
Átmérő: 34 cm
Szín: kék
Teherbíróképesség: 120 kg
 353099
Megosztás

Értékelés

4,5 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni