Tescoma UNICOVER fedél, 28-32 cm Tescoma UNICOVER fedél, 28-32 cm
 Ön is unja már, hogy szüntelenül keresgélnie kell a megfelelő fedőt a főzés közben? Ha az UNICOVER mellett dönt, mindez megoldódik! Négy, fokozatos szilikon szélű fedél edényekhez, serpenyőkhöz, nyeles edényekhez, lábasokhoz vagy WOK serpenyőkhöz, amelyek 16 és 32 cm átmérő közötti edények lefedésére képesek és a sütőben is használhatóak.   Ez az univerzális fedő alkalmas három különböző edénymérethez,mégpedig 28, 30 és 32 cm közöttiekhez. Hőállóés használhatja a klasszikus főzéshez a tűzhelyen, vagy az ételek utólagos pirításához és sütéséhez a sütőben.   Ellenálló üvegből készül, a fogantyúja pedig hőálló szilikon. Könnyen karbantartható. Garancia: 3 év.
4,5 2
9130

Tescoma UNICOVER fedél, 28-32 cm

Tescoma UNICOVER fedél, 28-32 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásÖn is unja már, hogy szüntelenül keresgélnie kell a megfelelő fedőt a főzés közben? Ha az UNICOVER mellett dönt, mindez megoldódik! Négy, fokozatos szilikon szélű fedél edényekhez, serpenyőkhöz, nyeles edényekhez, lábasokhoz vagy WOK serpenyőkhöz, amelyek 16 és 32 cm átmérő közötti edények lefedésére képesek és a sütőben is használhatóak.
 
Ez az univerzális fedő alkalmas három különböző edénymérethez,mégpedig 28, 30 és 32 cm közöttiekhez. Hőállóés használhatja a klasszikus főzéshez a tűzhelyen, vagy az ételek utólagos pirításához és sütéséhez a sütőben.
 
Ellenálló üvegből készül, a fogantyúja pedig hőálló szilikon. Könnyen karbantartható. Garancia: 3 év.

Paraméterek és specifikáció

Anyag: üveg
Átmérő: 33,5 cm
Magasság: 6 cm
Mosogatógép: igen
Súly: 0,82 kg

Katalógusszám:

 115242
Megosztás
tescoma

Értékelés

4,5 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni