Leírás
Ha szereted a minőségi keserű csokoládét vagy a finom tejcsokoládéval töltött pralinékat, amelyek elolvadnak a nyelveden, akkor ez a karácsonyi, nem ragadó forma biztosan tetszeni fog.
Csak öntse bele az olvasztott csokoládét, adjon hozzá kedvenc hozzávalóit, diót, szárított levendulát stb., majd hagyja megdermedni a hűtőben. Az egyes formákat könnyedén kiveheti a rugalmas narancssárga formából. Vagy használja apró vajas kekszek sütéséhez délutáni kávé mellé.
A szilikon sütőformák előnyei:
rugalmas és könnyen tárolható, a pralinék könnyen kivehetők
gyors és egyenletes sütés
ellenállóak – -40 °C és +220 °C közötti hőmérsékletet bírnak
nem vesznek át az ételek illatát és ízét
nincs szükség a formák fárasztó kiürítésére, kiverésére és mosására
fagyasztóba és mikrohullámú sütőbe is tehető
mosogatógépben mosható
elég, ha fiókba vagy feltekerve tárolja, így minimális helyet foglalnak a fiókokban