Leírás
A vasárnapi szieszta, az ünnepi reggeli nem lenne tökéletes illatos kalács nélkül, dióval vagy mazsolával. Csak kenje ki a formát, öntse bele a tésztát a kedvenc receptje szerint és süsse meg. Ezenkívül nem szükséges az egyes szálakat összefonni, a forma már jellemzően formázott. Használhatja mákos kalács, püspöki szendvics, töltelék és egyéb finomságok elkészítéséhez is, belső mérete 35 x 16 x 7 cm.
És ha épp nem süt benne, akkor gyönyörű dekoráció lesz a rusztikus konyhában és a nyaralóban.
Előnyök:
- a kerámia nagyon jól vezeti a hőt,
- minden sütőhöz alkalmas, legfeljebb 300 ° C -ig
- az alsó lábaknak köszönhetően stabil
- a forma mázos felülete megkönnyíti a megsütött kalács kiborítását és mosását
- megfelelő karbantartással hosszú évekig tart
Megjegyzés: Kb. ¾ -ig öntse a formátk, a tészta megkel. Ne tegye a formát forró sütőbe, a kerámia nem szereti a gyors hőmérsékletváltozást. Csak tegye a rácsra, hogy a levegő áramoljon körülötte. Viseljen kesztyűt. Sütés után hagyja kihűlni, és óvatosan borítsa ki a kalácsot.