Menu
4Home Soft Dreams Christmas Time, 150 x 200 cm 4Home Soft Dreams Christmas Time, 150 x 200 cm
 Amikor beköszönt a zúzmarás időszak és reggelenként semmi kedve sincs kiszállni a jó meleg ágyból, rádöbbenhet, hogy a Karácsony hamarabb beköszönt, mint gondolná!   A varázslatos szarvas-, fenyőfa- és hópehelymotívumok a bordó, szürke és fehér hagyományos kombinációjában garantáltan kellemesebbé teszik nemcsak a téli napokat, és megteremtik a megfelelő otthoni nyugalmat.  Az ellenállhatatlan puhaságának és melegségének köszönhetően ideális a televízió előtti bekuckózáshoz vagy az ágyban, amikor odakinn hűvös az idő, Ön pedig csupán egy meleg ölelésre vágyik.   A könnyedségének és kisméretűre történő összerakhatóságának köszönhetően utazáshoz is kiválóan használható, stílusos takaróként. A Soft Dreams takaró finom mikroszálakból készül, ezért rendkívül kellemes tapintású, pihepuha és kiválóan melegít. A takaró könnyen karbantartható, mert nem hullatja a szálait, nem bolyhosodik és gyorsan szárad.
4,5 76
1995

4Home Soft Dreams Christmas Time, 150 x 200 cm

Kiárusítás

4Home Soft Dreams Christmas Time, 150 x 200 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásAmikor beköszönt a zúzmarás időszak és reggelenként semmi kedve sincs kiszállni a jó meleg ágyból, rádöbbenhet, hogy a Karácsony hamarabb beköszönt, mint gondolná!   A varázslatos szarvas-, fenyőfa- és hópehelymotívumok a bordó, szürke és fehér hagyományos kombinációjában garantáltan kellemesebbé teszik nemcsak a téli napokat, és megteremtik a megfelelő otthoni nyugalmat.  Az ellenállhatatlan puhaságának és melegségének köszönhetően ideális a televízió előtti bekuckózáshoz vagy az ágyban, amikor odakinn hűvös az idő, Ön pedig csupán egy meleg ölelésre vágyik.   A könnyedségének és kisméretűre történő összerakhatóságának köszönhetően utazáshoz is kiválóan használható, stílusos takaróként.
A Soft Dreams takaró finom mikroszálakból készül, ezért rendkívül kellemes tapintású, pihepuha és kiválóan melegít. A takaró könnyen karbantartható, mert nem hullatja a szálait, nem bolyhosodik és gyorsan szárad.

Ajánlott mosás: 30 °C
Anyag: 100 % poliészter
Méretek: 150 x 200 cm
Szín: bordó
 225011
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (76 értékelés)
98 % ügyfél ajánlja
3 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni