Menu
Zománcozott bögre - Vadon élő állatok Zománcozott bögre - Vadon élő állatok
 Ez a bögre a vadon élő állatok képeivel ideális társ az erdei kirándulásoknál, a kandallónál való pihenésnél a hétvégi házban vagy egy módja annak, hogyan bevinni a hétköznapokba egy kis természetet. A párolgó forró itallal telt bögréről a szarvas pontosan úgy fogja figyelni Önt, mint máskor az erdőben Ön figyeli meg a szarvast. Ez a bögre ezenkívül egy régi klasszikus, amelyből szívesen ittak nagymamáink is, és ami nem törik össze akkor sem, ha leesik a földre. Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben való használatra nem ajánlott.
4,5 8
3695

Zománcozott bögre - Vadon élő állatok

Zománcozott bögre - Vadon élő állatok

8 értékelés
3 695 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 139 Kényelempont

LeírásEz a bögre a vadon élő állatok képeivel ideális társ az erdei kirándulásoknál, a kandallónál való pihenésnél a hétvégi házban vagy egy módja annak, hogyan bevinni a hétköznapokba egy kis természetet.

A párolgó forró itallal telt bögréről a szarvas pontosan úgy fogja figyelni Önt, mint máskor az erdőben Ön figyeli meg a szarvast. Ez a bögre ezenkívül egy régi klasszikus, amelyből szívesen ittak nagymamáink is, és ami nem törik össze akkor sem, ha leesik a földre. Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben való használatra nem ajánlott.

Anyag: zománc
Átmérő: 8,5 cm
Magasság: 12,5 cm
Szín: színkeverés
 700785
Megosztás

Értékelés

4,5 (8 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni