Menu
Vigan VNO1 elektromos ablakmosószett Vigan VNO1 elektromos ablakmosószett
Az elektromos tisztító pótolhatatlan segítség minden háztartásban, mivel az ablakok kellemetlen mosását gyorsabbá és könnyebé teszi. Széles körben alkalmazható minden sima felületen. Tisztíthat vele standard és tetőablakokat, csempéket, tükröket, kirakatokat, zuhanyzókat, asztalokat, sima munkalapokat. A kifolyt folyadák felszívására is alkalmas. A modern, ergonómikus tervezése és a könnyű súlya biztosítják a kellemes és könnyű használatát, ami tökéletes eredményeket hoz a vegyszeres víz érintése nélkül. Nem hagy foltokat maga után, így vége a hosszadalmas kézi fényesítésnek. A vízlehúzó teljes szélességében szívja a vizet, így nem csöpog a szennyezett víz. A készlet tartalma: ·         szívófúvóka gumi spatulával 28 cm ·         spray pisztoly 300 ml ·         műanyag ablakmosó textil huzattokkal a tökéletes előmosás érdekében 1 + 1 ingyen Műszaki adatok és specifikációk: ·         permetezőtartályra szerelhető ·         teleszkópos rúddal kiegészíthető, amelynek hossza 56 cm és 120 cm között állítható, és a 802186 számú katalóguszsám alatt vásárolható meg. ·         a textil póthuzat a 802187 katalóguszszám alatt vásárolható meg ·         beépített erőteljes Li-ion akkumulátor 2000 mAh 3.6V ·         működési idő akár 35 perc ·         teljes feltöltéssel egy nagy ház ablakait max. 90 m2 is megmos ·         a legrövidebb töltési idővel: kb. 2 óra ·         töltés jelzőfény ·         50ml víztartály a szennyezett vízre, ürítőnyílással és tápegység nyílással, amit gumi védőkupak véd DC 5 V, 1 A, 10 W ·         kis súlyú adapter nélkül csak 0,44 kg ·         zajszint csak 50 dB ·         IP x4 védetség ·         méretek: 280 x 320 x 78 mm ·         bruttó súly: 0,74 kg
4,5 30
12295

Vigan VNO1 elektromos ablakmosószett

árengedmény -29%

Vigan VNO1 elektromos ablakmosószett

30 értékelés
Eredetileg: 17 245 Ft | Kedvezmény: 4 950 Ft 12 295 Ft  Áfával Ezt a terméket garantáltan
Karácsonyig kiszállítjuk
Elérhetőség: 15 és több db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 221 Kényelempont

Leírás

Az elektromos tisztító pótolhatatlan segítség minden háztartásban, mivel az ablakok kellemetlen mosását gyorsabbá és könnyebé teszi. Széles körben alkalmazható minden sima felületen. Tisztíthat vele standard és tetőablakokat, csempéket, tükröket, kirakatokat, zuhanyzókat, asztalokat, sima munkalapokat. A kifolyt folyadák felszívására is alkalmas. A modern, ergonómikus tervezése és a könnyű súlya biztosítják a kellemes és könnyű használatát, ami tökéletes eredményeket hoz a vegyszeres víz érintése nélkül.

Nem hagy foltokat maga után, így vége a hosszadalmas kézi fényesítésnek. A vízlehúzó teljes szélességében szívja a vizet, így nem csöpog a szennyezett víz.

A készlet tartalma:

·         szívófúvóka gumi spatulával 28 cm

·         spray pisztoly 300 ml

·         műanyag ablakmosó textil huzattokkal a tökéletes előmosás érdekében 1 + 1 ingyen

Műszaki adatok és specifikációk:

·         permetezőtartályra szerelhető

·         teleszkópos rúddal kiegészíthető, amelynek hossza 56 cm és 120 cm között állítható, és a 802186 számú katalóguszsám alatt vásárolható meg.

·         a textil póthuzat a 802187 katalóguszszám alatt vásárolható meg

·         beépített erőteljes Li-ion akkumulátor 2000 mAh 3.6V

·         működési idő akár 35 perc

·         teljes feltöltéssel egy nagy ház ablakait max. 90 m2 is megmos

·         a legrövidebb töltési idővel: kb. 2 óra

·         töltés jelzőfény

·         50ml víztartály a szennyezett vízre, ürítőnyílással és tápegység nyílással, amit gumi védőkupak véd DC 5 V, 1 A, 10 W

·         kis súlyú adapter nélkül csak 0,44 kg

·         zajszint csak 50 dB

·         IP x4 védetség

·         méretek: 280 x 320 x 78 mm

·         bruttó súly: 0,74 kg

Súly: 0,44 kg
 802185
Megosztás
gmelectronic

Értékelés

4,5 (30 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni