Menu
Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm
Egy beltéri kiegészítőt keres, amely megtӧri az egyhangúságok? Ebben az esetben a Sonil szőnyeg a megoldás. A szőnyeget a vintage stílus inspirálta. A vidám színek és a romantikus minták minden szobát varázslattal és bájjal tӧltenek fel. A Sonil szőnyeg puha menedéket biztosít lábainak. Poliészterből készült, amelyre jellemző a puhaság, a nagy ellenállóképesség és az anyag jól megőrzi az alakján.  A poliészter kӧnnyű és puha, ezért használják, mint kiegészítő anyagot a szőnyegek lágyításához. A poliészter szőnyegek megfelelnek háztartásoknak, de a kevésbé frekventált kereskedelmi helyiségekbe is használhatóak. Nagyon ellenállóak a vízben oldódó foltokkal szemben, nem szívják fel a nedvességet, ellenállóak, nem csavarodnak és állandó színűek.  
4,5 4
9095

Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm

árengedmény -22% Ingyenes szállítás

Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm

4 értékelés
Eredetileg: 11 695 Ft | Kedvezmény: 2 600 Ft 9 095 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 4 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 271 Kényelempont

Leírás

Egy beltéri kiegészítőt keres, amely megtӧri az egyhangúságok? Ebben az esetben a Sonil szőnyeg a megoldás. A szőnyeget a vintage stílus inspirálta. A vidám színek és a romantikus minták minden szobát varázslattal és bájjal tӧltenek fel. A Sonil szőnyeg puha menedéket biztosít lábainak. Poliészterből készült, amelyre jellemző a puhaság, a nagy ellenállóképesség és az anyag jól megőrzi az alakján.

 A poliészter kӧnnyű és puha, ezért használják, mint kiegészítő anyagot a szőnyegek lágyításához. A poliészter szőnyegek megfelelnek háztartásoknak, de a kevésbé frekventált kereskedelmi helyiségekbe is használhatóak. Nagyon ellenállóak a vízben oldódó foltokkal szemben, nem szívják fel a nedvességet, ellenállóak, nem csavarodnak és állandó színűek.  

Anyag: 100 % poliészter
Magasság: 0,5 cm
Méret: 80 x 150 cm
Súly: 1250 g/m2
Szín: bézs
 223082
Megosztás

Értékelés

4,5 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
2 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni