Menu
Margita függöny, 330 x 150 cm Margita függöny, 330 x 150 cm
 Ha úgy gondolja, hogy a függönyök már régen kimentek a divatból – akkor téved. A függöny minden helyiségbe nagyszerűen illik és tökéletesen otthonossá teszi és megszépíti a belső teret.   A szokatlan mintájú Margita függöny igazán nagyszerűen néz ki. Darabfüggönyről van szó, amellyel nincs semmilyen további teendője. A függöny szegélyvarrással rendelkezik és készen áll, hogy azonnal felfüggessze. A kép csupán illusztráció, a függöny csak ablakra függeszthető kivitelben áll rendelkezésre.
4,5 9
5845

Margita függöny, 330 x 150 cm

Kiárusítás

Margita függöny, 330 x 150 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásHa úgy gondolja, hogy a függönyök már régen kimentek a divatból – akkor téved. A függöny minden helyiségbe nagyszerűen illik és tökéletesen otthonossá teszi és megszépíti a belső teret.
 
A szokatlan mintájú Margita függöny igazán nagyszerűen néz ki. Darabfüggönyről van szó, amellyel nincs semmilyen további teendője. A függöny szegélyvarrással rendelkezik és készen áll, hogy azonnal felfüggessze. A kép csupán illusztráció, a függöny csak ablakra függeszthető kivitelben áll rendelkezésre.

Ajánlott mosás: 30 °C
Anyag: 100 % poliészter
Magasság: 150 cm
Méret: 330 x 150 cm
Szélesség: 330 cm
Szín: fehér
 205248
Megosztás

Értékelés

4,5 (9 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni