Menu
Koziol Piano falióra, fehér, 45 cm-es átm. Koziol Piano falióra, fehér, 45 cm-es átm.
Szerezze be otthonába ezt a mutatós faliórát! A csomag fehér és fekete mutatókat is tartalmaz, így Ön döntheti el, hogy melyik színkombinációt választja. A készülék 1 ceruzaelemmel működik, amely nem képezi a csomagolás részét. A gyártásnál felhasznált anyag 100 %-osan újrahasznosítható nemes műanyag, amely sem BPA-t, sem pedig melamint nem tartalmaz. A gyártáshoz sem hőre lágyuló műanyagok, sem lágyítószerek nem kerülnek felhasználásra. A Koziol je német gyártó vállalat, amelynek az összes terméke Németországban készül. A vállalat számos nemzetközi formatervezési díj nyertese. A rudak között szabad hely áll rendelkezésre, a fal, amelyen fel vannak függesztve, részben látható.
4,5 1
13545

Koziol Piano falióra, fehér, 45 cm-es átm.

Koziol Piano falióra, fehér, 45 cm-es átm.

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásSzerezze be otthonába ezt a mutatós faliórát! A csomag fehér és fekete mutatókat is tartalmaz, így Ön döntheti el, hogy melyik színkombinációt választja. A készülék 1 ceruzaelemmel működik, amely nem képezi a csomagolás részét.
A gyártásnál felhasznált anyag 100 %-osan újrahasznosítható nemes műanyag, amely sem BPA-t, sem pedig melamint nem tartalmaz. A gyártáshoz sem hőre lágyuló műanyagok, sem lágyítószerek nem kerülnek felhasználásra.
A Koziol je német gyártó vállalat, amelynek az összes terméke Németországban készül. A vállalat számos nemzetközi formatervezési díj nyertese.
 
A rudak között szabad hely áll rendelkezésre, a fal, amelyen fel vannak függesztve, részben látható.

Anyag: műanyag
Átmérő: 45 cm
Magasság: 3,2 cm
Szín: fehér
 678833
Megosztás
koziol

Értékelés

4,5 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni