Menu
Kela Leticia vattapamacs-adagoló Kela Leticia vattapamacs-adagoló
 A KELA márkájú vatta-adagoló ideális segítőtárs a kozmetikai pamacsok vagy vattarudak adagolásához. Nem hiányozhat egy női fürdőszobából sem. Megvédi a segédeszközöket, miközben azok mindig kéznél vannak. A luxus, átlátszó adagoló szilárd akrilüvegből készül és a Leticia termékcsalád tagja.   A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
4,0 10
2445

Kela Leticia vattapamacs-adagoló

Kela Leticia vattapamacs-adagoló

10 értékelés
2 445 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 36 Kényelempont

LeírásA KELA márkájú vatta-adagoló ideális segítőtárs a kozmetikai pamacsok vagy vattarudak adagolásához. Nem hiányozhat egy női fürdőszobából sem. Megvédi a segédeszközöket, miközben azok mindig kéznél vannak. A luxus, átlátszó adagoló szilárd akrilüvegből készül és a Leticia termékcsalád tagja.
 
A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: 100 % akril
Átmérő: 8,5 cm
Magasság: 14 cm
Szín: átlátszó
 678482
Megosztás
kela

Értékelés

4,0 (10 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni