Menu
Kela Intense szappanadagoló ezüst, 150 ml Kela Intense szappanadagoló ezüst, 150 ml
A rozsdamentes acélból készült, KELA márkájú szappanadagoló ezüst kivitelt kapott. A szappant kényelmesen utántöltheti a lecsavarható adgoló pumpa eltávolítása után. A szappanadagolót az Intense termékcsalád többi termékével is kombinálhatja. A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
4,5 1
5545

Kela Intense szappanadagoló ezüst, 150 ml

Kela Intense szappanadagoló ezüst, 150 ml

1 értékelés
5 545 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2019.12.02 hétfő  
A vásárlással kap 98 Kényelempont

LeírásA rozsdamentes acélból készült, KELA márkájú szappanadagoló ezüst kivitelt kapott. A szappant kényelmesen utántöltheti a lecsavarható adgoló pumpa eltávolítása után. A szappanadagolót az Intense termékcsalád többi termékével is kombinálhatja.
 
A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: rozsdamentes acél
Átmérő: 5,5 cm
Magasság: 19,5 cm
Szín: ezüst
Térfogat: 150 ml
 678417
Megosztás
kela

Értékelés

4,5 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni