Menu
Ibena Dumai pléd 2214/600, 150 x 200 cm Ibena Dumai pléd 2214/600, 150 x 200 cm
A luxus és a kényelmes anyag azonnal látható ezen az érdekes kivitelezésű pléden. A pléd pamutés akril keverékéből készült, így nagyon erős, ellenálló és tapintásra nagyon kellemes, meleg, légáteresztő, és színálló. Érintse meg a luxust, mely átöleli a minőségi anyagok lágy ölelésével. Az IBENA márka székhelye Németországban található és már közel két évszázada különböző szövetek gyártásával foglalkoznak. Ügyfeleinek kivánló minőségű plédeket kínál, melyek mintái az aktuális trendeket és a hagyományos motívumokat kombinálják a különböző ágazatokból. AzIBENA márka filozófiája azon alapszik, hogy plédjeivel nem csak az alapvető melegítő funkciót szeretné elhozni vásárlóinak, de a plédeket a barátság, a kedvesség és a szenvedély közvetítőinek látja. Ossza meg a minőségi szövetekből készült plédek iránti elkötelezettségét az IBENA márkától.
0,0 0
16245

Ibena Dumai pléd 2214/600, 150 x 200 cm

árengedmény -28% Ingyenes szállítás

Ibena Dumai pléd 2214/600, 150 x 200 cm

Eredetileg: 22 495 Ft | Kedvezmény: 6 250 Ft 16 245 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 322 Kényelempont

Leírás

A luxus és a kényelmes anyag azonnal látható ezen az érdekes kivitelezésű pléden. A pléd pamut és akril keverékéből készült, így nagyon erős, ellenálló és tapintásra nagyon kellemes, meleg, légáteresztő, és színálló. Érintse meg a luxust, mely átöleli a minőségi anyagok lágy ölelésével.

Az IBENA márka székhelye Németországban található és már közel két évszázada különböző szövetek gyártásával foglalkoznak. Ügyfeleinek kivánló minőségű plédeket kínál, melyek mintái az aktuális trendeket és a hagyományos motívumokat kombinálják a különböző ágazatokból. Az IBENA márka filozófiája azon alapszik, hogy plédjeivel nem csak az alapvető melegítő funkciót szeretné elhozni vásárlóinak, de a plédeket a barátság, a kedvesség és a szenvedély közvetítőinek látja. Ossza meg a minőségi szövetekből készült plédek iránti elkötelezettségét az IBENA márkától.

Anyag: 58 % pamut, 35 % poliakril, 7 poliészter
Méretek: 150 x 200 cm
Szín: kék
 224603
Megosztás
ibena

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni