Menu
Happy Green grill hordó Happy Green grill hordó
Öntöttvas grill hordó. Kényelmes és egyszerű grillezés a balkonon, vagy a kertben. Alkalmas a kis méretű teraszokra. Élvezze a grillezést, akkor is ha nincs kertje. Ezzel a grillsütővel saját kertre nincs is szüksége. Az öntöttvas sütő praktikus méretű, tehát a kis méretű teraszokon és balkonon is használható. Mérete viszont nem ront a teljesítményén, ellenkezőleg. A fém rost 3 magasságba állítható és könnyen kivehető. A grill testét, mint kis tűzhelyet is használhatja. A grill hordó fogantyúk találhatóak az egyszerű hordozhatóságért.
4,0 15
6795

Happy Green grill hordó

árengedmény -5%

Happy Green grill hordó

15 értékelés
Eredetileg: 7 145 Ft | Kedvezmény: 350 Ft 6 795 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 4 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 79 Kényelempont

LeírásÖntöttvas grill hordó. Kényelmes és egyszerű grillezés a balkonon, vagy a kertben. Alkalmas a kis méretű teraszokra. Élvezze a grillezést, akkor is ha nincs kertje. Ezzel a grillsütővel saját kertre nincs is szüksége. Az öntöttvas sütő praktikus méretű, tehát a kis méretű teraszokon és balkonon is használható. Mérete viszont nem ront a teljesítményén, ellenkezőleg. A fém rost 3 magasságba állítható és könnyen kivehető. A grill testét, mint kis tűzhelyet is használhatja. A grill hordó fogantyúk találhatóak az egyszerű hordozhatóságért.

Anyag: öntöttvas
Átmérő: 36 cm
Magasság: 36 cm
Súly: 3,7 kg
Szín: fekete
 604744
Megosztás

Értékelés

4,0 (15 értékelés)
80 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni