Menu
Fiskars QuikFit 3 ágú kultivátor Fiskars QuikFit 3 ágú kultivátor
 Alkalmas a talaj megműveléséhez, a talaj lazításához és virágágyasok készítéséhez. A fogak edzett szénacélból. A Fiskars QuikFit eszközök cserélhető fejekkel a kerti szerszámok azon kategóriájába tartoznak, amelyek különböző kerti munkákra alkalmasak. A Fiskars QuikFit eszközök biztonságos és inteligens megoldást kínálnak azokon a helyeken, amelyek rosszul hozzáférhetőek. Lehetővé teszi az udvar, a gyep megmunkálását és további kerti munkára is alkalmas. A Fiskars QuikFit kettős zárási rendszere a Red Dot Award: Production Design 2010 díj nyertese lett. Egyszerű és rugalmas megoldás zӧldségek és virágok termesztésére kertjében, a nyaralón, vagy egy városi kertben. Egyedi, helytakarékos rendszerrel, ahol egy nyél tӧbb adapterrel is használható. Az ajánlott adapterek: QuickFit Graphite L (1000661/136001).
0,0 0
5295

Fiskars QuikFit 3 ágú kultivátor

árengedmény -22%

Fiskars QuikFit 3 ágú kultivátor

Eredetileg: 6 795 Ft | Kedvezmény: 1 500 Ft 5 295 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 89 Kényelempont

LeírásAlkalmas a talaj megműveléséhez, a talaj lazításához és virágágyasok készítéséhez. A fogak edzett szénacélból.

A Fiskars QuikFit eszközök cserélhető fejekkel a kerti szerszámok azon kategóriájába tartoznak, amelyek különböző kerti munkákra alkalmasak. A Fiskars QuikFit eszközök biztonságos és inteligens megoldást kínálnak azokon a helyeken, amelyek rosszul hozzáférhetőek. Lehetővé teszi az udvar, a gyep megmunkálását és további kerti munkára is alkalmas. A Fiskars QuikFit kettős zárási rendszere a Red Dot Award: Production Design 2010 díj nyertese lett.

Egyszerű és rugalmas megoldás zӧldségek és virágok termesztésére kertjében, a nyaralón, vagy egy városi kertben. Egyedi, helytakarékos rendszerrel, ahol egy nyél tӧbb adapterrel is használható. Az ajánlott adapterek: QuickFit Graphite L (1000661/136001).

 676783
Megosztás
fiskars

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni