Menu
Concept CW1000 Perfect Clean ablaktisztító 3az1 Concept CW1000 Perfect Clean ablaktisztító 3az1
 Elektromos ablakmosó - ablakporszívó. Ablakai mindig tökéletesen tiszták lesznek és ragyogni fognak. Mindjárt három funkciót lát el: a felületet beáztatja, megmossa és leszívja a felesleges vizet és ezzel az ablakot lecsiszolja, ezt mind kábel nélkül. Ablakai mindig tökéletesen tiszták lesznek és ragyogni fognak. Ezenfelül nemcsak az ablakokra használhatja, hanem a zuhanyozók, csempék, tükrök vagy autóablakok tisztítására is kiválóan alkalmas. Egyszerűen áztassa be a felületet, töltse fel a tartályt ablaktisztítószerrel és nyomja meg néhányszor a szórófejet. A rápermetezett szert könnyen kenje szét a kendővel és ezzel a felületet megtisztítja a szennyeződésektől. A kendő tépőzárral rögzített, többször is kimosható. Végül a szennyes vizet a felületről egyszerűen szívja le a tartályba. Az eredmény tökéletesen tiszta ablakok. Ezenkívül a gumi lehúzó az ablakokat csiszolja. Az ablak környéke tiszta marad, egyetlen csepp szennyes víz sem marad rajta az elektromos leszívásnak köszönhetően. Műszaki paraméterek: feszültség: 7,2 V hatékony segítség az ablak tisztításánál: áztatja, mossa, pulírozza szívóteljesítmény: 1,4 kPa akkumulátor: Li-Ion töltési idő: 4-5 óra működési idő: 50-60 perc kamrák kapacitása: 100ml / 100 ml áramfogyasztás: 12 W tartozékok: töltő, kendő, amely ismételten mosható
4,0 88
12795

Concept CW1000 Perfect Clean ablaktisztító 3az1

árengedmény -20%
Ezt a terméket jelenleg 7 vásárló nézi Ezen a héten 21 ügyfél vásárolta meg

Concept CW1000 Perfect Clean ablaktisztító 3az1

88 értékelés
Eredetileg: 15 995 Ft | Kedvezmény: 3 200 Ft 12 795 Ft  Áfával Ezt a terméket garantáltan
Karácsonyig kiszállítjuk
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 308 Kényelempont

LeírásElektromos ablakmosó - ablakporszívó. Ablakai mindig tökéletesen tiszták lesznek és ragyogni fognak.

Mindjárt három funkciót lát el: a felületet beáztatja, megmossa és leszívja a felesleges vizet és ezzel az ablakot lecsiszolja, ezt mind kábel nélkül. Ablakai mindig tökéletesen tiszták lesznek és ragyogni fognak. Ezenfelül nemcsak az ablakokra használhatja, hanem a zuhanyozók, csempék, tükrök vagy autóablakok tisztítására is kiválóan alkalmas.

Egyszerűen áztassa be a felületet, töltse fel a tartályt ablaktisztítószerrel és nyomja meg néhányszor a szórófejet. A rápermetezett szert könnyen kenje szét a kendővel és ezzel a felületet megtisztítja a szennyeződésektől. A kendő tépőzárral rögzített, többször is kimosható. Végül a szennyes vizet a felületről egyszerűen szívja le a tartályba.

Az eredmény tökéletesen tiszta ablakok. Ezenkívül a gumi lehúzó az ablakokat csiszolja. Az ablak környéke tiszta marad, egyetlen csepp szennyes víz sem marad rajta az elektromos leszívásnak köszönhetően.

Műszaki paraméterek:

  • feszültség: 7,2 V

  • hatékony segítség az ablak tisztításánál: áztatja, mossa, pulírozza

  • szívóteljesítmény: 1,4 kPa

  • akkumulátor: Li-Ion

  • töltési idő: 4-5 óra

  • működési idő: 50-60 perc

  • kamrák kapacitása: 100ml / 100 ml

  • áramfogyasztás: 12 W

  • tartozékok: töltő, kendő, amely ismételten mosható

A kiüríthető kosár űrtartalma: 0,1 l
Fogyasztás: 12 W
Nyomás: 3 bar
Súly: 0,67 kg
Szín: kék
 108055
Megosztás
concept

Értékelés

4,0 (88 értékelés)
90 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni