Menu
Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm
 A Birmingham lépcsőszőnyeg a lépcsőszőnyegek legújabb típusa. A szőnyeg kiválóan illik minden típusú beltérhez és minden felülethez. A lépcsőhöz való rögzítéshez ragasztószalag szolgál, amelyet gyárilag a szőnyeg aljára rögzítettek. A formatervezésén és funkcióján kívül a Birmingham lépcsőszőnyeg védelmet nyújt a lépcső felületének elhasználódása és a csúszásveszély ellen is.   A Birmingham rövid szálú szőnyeg varrással szegélyezett és szilárd éllel rendelkezik. Szennyeződés esetén a szőnyeg puha kefével és szappannal vagy mosóporral tisztítható. A megadott méreteknél egy 4 cm-es szegélyes éllel kell számolni (ezáltal csökken a megadott lépőfelület).
4,5 10
1545

Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm

Kiárusítás

Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA Birmingham lépcsőszőnyeg a lépcsőszőnyegek legújabb típusa. A szőnyeg kiválóan illik minden típusú beltérhez és minden felülethez. A lépcsőhöz való rögzítéshez ragasztószalag szolgál, amelyet gyárilag a szőnyeg aljára rögzítettek. A formatervezésén és funkcióján kívül a Birmingham lépcsőszőnyeg védelmet nyújt a lépcső felületének elhasználódása és a csúszásveszély ellen is.
 
A Birmingham rövid szálú szőnyeg varrással szegélyezett és szilárd éllel rendelkezik. Szennyeződés esetén a szőnyeg puha kefével és szappannal vagy mosóporral tisztítható. A megadott méreteknél egy 4 cm-es szegélyes éllel kell számolni (ezáltal csökken a megadott lépőfelület).

Anyag: 100 % polipropilén
Mélység: 24 cm
Súly: 950 g/m2
Szélesség: 65 cm
Szín: szürke
 217444
Megosztás

Értékelés

4,5 (10 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni