Menu
4Home gyermek paplan és párna szett Baglyocska, 90 x 130 cm, 40 x 60 cm 4Home gyermek paplan és párna szett Baglyocska, 90 x 130 cm, 40 x 60 cm
Kényeztesse el, a szívének legkedvesebb csöppséget, a lehető legjobbal és a jól megérdemelt kényelemmel már az első perctől kezdve. Ajándékozza meg ezzel a gyermek paplannal és párnával, amin egy baglyocska motívuma díszeleg. Ez a gyermek szett a legkisebbek számára is megfelelő.A paplan az év minden évszakához igazodik, amit egy bagoly formájú kivarrás díszít. Tölteléke kiváló minőségű üreges rost. Az üreges rost  antiallergén, így mindenki bátran használhatja.A párna belsejében található egy kisebb, nem szőtt anyagból készült párna, aminek köszönhetően egyszerűen kiveheti a teljes töltetéket, és az így kapott külső huzatot, elkülönítve, gond nélkül kimoshatja. A nem szőtt anyagból készült kisebb huzat cipzárral lett ellátva, amivel könnyebben szabályozható a töltőanyag mennyisége. Tölteléke ladba üreges rost, ami antiallergén.A párna töltősúlya: 300 gA paplan töltősúlya: 600 g
4,5 22
6995

4Home gyermek paplan és párna szett Baglyocska, 90 x 130 cm, 40 x 60 cm

árengedmény -19%
Ezen a héten 8 ügyfél vásárolta meg

4Home gyermek paplan és párna szett Baglyocska, 90 x 130 cm, 40 x 60 cm

22 értékelés
Eredetileg: 8 595 Ft | Kedvezmény: 1 600 Ft 6 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 150 Kényelempont

LeírásKényeztesse el, a szívének legkedvesebb csöppséget, a lehető legjobbal és a jól megérdemelt kényelemmel már az első perctől kezdve. Ajándékozza meg ezzel a gyermek paplannal és párnával, amin egy baglyocska motívuma díszeleg. Ez a gyermek szett a legkisebbek számára is megfelelő.
 
A paplan az év minden évszakához igazodik, amit egy bagoly formájú kivarrás díszít. Tölteléke kiváló minőségű üreges rost. Az üreges rost  antiallergén, így mindenki bátran használhatja.
 
A párna belsejében található egy kisebb, nem szőtt anyagból készült párna, aminek köszönhetően egyszerűen kiveheti a teljes töltetéket, és az így kapott külső huzatot, elkülönítve, gond nélkül kimoshatja. A nem szőtt anyagból készült kisebb huzat cipzárral lett ellátva, amivel könnyebben szabályozható a töltőanyag mennyisége. Tölteléke ladba üreges rost, ami antiallergén.
 
A párna töltősúlya: 300 g
A paplan töltősúlya: 600 g

A felületi szövet anyaga: 100 % poliészter
A kitöltés anyaga: üreges szál
A párna méretei: 40 x 60 cm
A takaró méretei: 90 x 130 cm
Ajánlott mosás: 60 °C
Az ágy tipusa: gyermekágy
Szezonális alkalmazás: egyéves
Szín: fehér
 205354
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (22 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni