Menu
Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm
A Vilan szőnyeg nyughatatlan szálai a ládai kӧré fonódnak, mint a kellemes lágy szellő. A Vilan szőnyeg elvarázsol mindenkit, aki kapcsolatba kerül vele, és ezután már semmi mást nem fog akarni. A szőnyeg poliészterből készült, így nagyon kellemes és lágy tapintású. A krém és a fekete szín kombinációja gyӧnyӧrű kontrasztot hoz létre, amely a beltérnek óriási lehetőségeket ad. A poliészter kӧnnyű és puha, ezért használják, mint kiegészítő anyagot a szőnyegek lágyításához. A poliészter szőnyegek megfelelnek háztartásoknak, de a kevésbé frekventált kereskedelmi helyiségekbe is használhatóak. Nagyon ellenállóak a vízben oldódó foltokkal szemben, nem szívják fel a nedvességet, ellenállóak, nem csavarodnak és állandó színűek.   
5,0 2
14295

Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm

árengedmény -21%

Vilan darabszőnyeg, 80 x 150 cm

2 értékelés
Eredetileg: 18 195 Ft | Kedvezmény: 3 900 Ft 14 295 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 367 Kényelempont

Leírás

A Vilan szőnyeg nyughatatlan szálai a ládai kӧré fonódnak, mint a kellemes lágy szellő. A Vilan szőnyeg elvarázsol mindenkit, aki kapcsolatba kerül vele, és ezután már semmi mást nem fog akarni. A szőnyeg poliészterből készült, így nagyon kellemes és lágy tapintású. A krém és a fekete szín kombinációja gyӧnyӧrű kontrasztot hoz létre, amely a beltérnek óriási lehetőségeket ad.

A poliészter kӧnnyű és puha, ezért használják, mint kiegészítő anyagot a szőnyegek lágyításához. A poliészter szőnyegek megfelelnek háztartásoknak, de a kevésbé frekventált kereskedelmi helyiségekbe is használhatóak. Nagyon ellenállóak a vízben oldódó foltokkal szemben, nem szívják fel a nedvességet, ellenállóak, nem csavarodnak és állandó színűek.  Anyag: 100 % poliészter
Magasság: 6 cm
Méret: 80 x 150 cm
Súly: 2400 g/m2
Szín: fekete
 223086
Megosztás

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni