Menu
Towee Surf Poncho FISHWAVE, 80 x 120 cm Towee Surf Poncho FISHWAVE, 80 x 120 cm
 Úgy érzi magát a parton, mint hal a vízben? Ebben az esetben nem hiányozhat a parti gyűjteményéből ez a tökéletesen pihepuha poncsó, extra nagy kenguruzsebbel! A rendkívül jó abszorpciós hatásainak köszönhetően nagyszerűen megszárítja testfelületét, ráadásul a segítségével gond nélkül át is öltözhet. Szerezze be ezt a stílusos darabot még ma, és keltse fel az egész strand figyelmét!   És mi a legjobb dolog e poncsót illetően?  A Towee csomagolásának köszönhetően könnyen összerakható és nem foglal sok helyet a kalandoz utazásai során. Ráadásul a kellemes mikroszálas szerkezete tényleg nagyon kellemes viselet a bőr számára, és  akár 2x több vizet tud magába szívni, mint a pamut.
0,0 0
18745

Towee Surf Poncho FISHWAVE, 80 x 120 cm

Ingyenes szállítás

Towee Surf Poncho FISHWAVE, 80 x 120 cm

Méretváltozatok: 2 méretek
Elérhetőség: Elfogyott

LeírásÚgy érzi magát a parton, mint hal a vízben? Ebben az esetben nem hiányozhat a parti gyűjteményéből ez a tökéletesen pihepuha poncsó, extra nagy kenguruzsebbel! A rendkívül jó abszorpciós hatásainak köszönhetően nagyszerűen megszárítja testfelületét, ráadásul a segítségével gond nélkül át is öltözhet. Szerezze be ezt a stílusos darabot még ma, és keltse fel az egész strand figyelmét!
 
És mi a legjobb dolog e poncsót illetően?  A Towee csomagolásának köszönhetően könnyen összerakható és nem foglal sok helyet a kalandoz utazásai során. Ráadásul a kellemes mikroszálas szerkezete tényleg nagyon kellemes viselet a bőr számára, és  akár 2x több vizet tud magába szívni, mint a pamut.

Ajánlott mosás: 30 °C
Anyag: 100 % mikroszál
Méret: 80 x 120 cm
Méretek: 80 x 120 cm
Szín: piros
 224729
Megosztás
towee

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni