Menu
Tescoma Purity egészséges mini adagolóedények fagyasztóba120 ml, 4 db Tescoma Purity egészséges mini adagolóedények fagyasztóba120 ml, 4 db
 Ezek az egészséges mini adagoló dobozok speciális, rugalmas aljzattal vannak ellátva, amelynek köszönhetően a mélyfagyasztott élelmiszerek könnyedén kilazíthatóak és eltávolíthatóak a dobozból. A rugalmas műanyag aljzatot a Tescoma fejlesztési és tervezési központjában fejlesztették ki, fantáziadús és nem drágítja meg feleslegesen a terméket. Hasonló megoldást nem talál máshol a piacon. Az adagoló ételtartó dobozok olyan anyagból készülnek, amely teljesen semleges, semmilyen módon nem befolyásolja az ételek minőségét még hosszantartó tárolás esetén sem és tanúsítvánnyal rendelkezik az egészségügyben és gyógyszeriparban történő használatra. Figyelmeztetés: Mikrohullámú sütőben a fedelet mindig nyissa fel.
4,5 23
1745

Tescoma Purity egészséges mini adagolóedények fagyasztóba120 ml, 4 db

Tescoma Purity egészséges mini adagolóedények fagyasztóba120 ml, 4 db

23 értékelés
1 745 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2019.10.31 csütörtök  
A vásárlással kap 30 Kényelempont

LeírásEzek az egészséges mini adagoló dobozok speciális, rugalmas aljzattal vannak ellátva, amelynek köszönhetően a mélyfagyasztott élelmiszerek könnyedén kilazíthatóak és eltávolíthatóak a dobozból. A rugalmas műanyag aljzatot a Tescoma fejlesztési és tervezési központjában fejlesztették ki, fantáziadús és nem drágítja meg feleslegesen a terméket. Hasonló megoldást nem talál máshol a piacon.
Az adagoló ételtartó dobozok olyan anyagból készülnek, amely teljesen semleges, semmilyen módon nem befolyásolja az ételek minőségét még hosszantartó tárolás esetén sem és tanúsítvánnyal rendelkezik az egészségügyben és gyógyszeriparban történő használatra.
Figyelmeztetés: Mikrohullámú sütőben a fedelet mindig nyissa fel.

A szettben található darabok száma: 4 db
Anyag: műanyag
Mikrohullámú sütő: igen
Mosogatógép: igen
Térfogat: 120 ml
 105704
Megosztás
tescoma

Értékelés

4,5 (23 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni