Menu
Tescoma President serpenyő, 20 cm Tescoma President serpenyő, 20 cm
 Tökéletességüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően a csúcsminőségű President edények nagyon gyorsan rangos pozíciót szereznek meg minden modern konyhában. Az edények speciális felületkezeléssel rendelkeznek, amely fényezetlen természetes kő jellegű. Ennek köszönhetően intenzíven süthet bennük még akár minimális olajmennyiséggel is. Az elkészített hús a speciális szerkezetű edényfelületnek köszönhetően mindig egyenletesen átsült, puha és omlós lesz.   Az edény rendkívül ellenálló, tapadásgátló bevonatához kiválóan használható nemcsak a műanyag vagy fa konyhai eszköz, hanem megbízhatóan ellenáll a fém eszközöknek is. A masszív, teljes egészében rozsdamentes acél fogantyút 2 fémszegecs rögzíti erősen az edényhez. Az edények nem tartalmaznak semmilyen műanyag alkatrészeket és tökéletesen alkalmasak sütőben történő használatra is az ételek utólagos pirításához.   Mindenfajta tűzhelyen használható, az indukciósakat is beleértve. Mindenfajta sütőben használható: elektromos, gáz- és légkeveréses sütőben is. A teljes egészében rozsdamentes acél fogantyú kompakt és tökéletesen sima, bármiféle redő nélkül, a fogantyúba ezért nem kerül semmiféle szennyeződés, az edény pedig könnyen tisztítható.   Anyaga: masszív, öntvény edény erősen ellenálló, tapadásgátló bevonattal, a fogantyú pedig első osztályú, rozsdamentes acélból készült.   Garancia: 3 év.
4,5 4
12295

Tescoma President serpenyő, 20 cm

Ingyenes szállítás

Tescoma President serpenyő, 20 cm

4 értékelés
12 295 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2019.10.23 szerda  
A vásárlással kap 209 Kényelempont

LeírásTökéletességüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően a csúcsminőségű President edények nagyon gyorsan rangos pozíciót szereznek meg minden modern konyhában. Az edények speciális felületkezeléssel rendelkeznek, amely fényezetlen természetes kő jellegű. Ennek köszönhetően intenzíven süthet bennük még akár minimális olajmennyiséggel is. Az elkészített hús a speciális szerkezetű edényfelületnek köszönhetően mindig egyenletesen átsült, puha és omlós lesz.
 
Az edény rendkívül ellenálló, tapadásgátló bevonatához kiválóan használható nemcsak a műanyag vagy fa konyhai eszköz, hanem megbízhatóan ellenáll a fém eszközöknek is.
A masszív, teljes egészében rozsdamentes acél fogantyút 2 fémszegecs rögzíti erősen az edényhez. Az edények nem tartalmaznak semmilyen műanyag alkatrészeket és tökéletesen alkalmasak sütőben történő használatra is az ételek utólagos pirításához.
 
  • Mindenfajta tűzhelyen használható, az indukciósakat is beleértve.
  • Mindenfajta sütőben használható: elektromos, gáz- és légkeveréses sütőben is.
  • A teljes egészében rozsdamentes acél fogantyú kompakt és tökéletesen sima, bármiféle redő nélkül, a fogantyúba ezért nem kerül semmiféle szennyeződés, az edény pedig könnyen tisztítható.
 
Anyaga: masszív, öntvény edény erősen ellenálló, tapadásgátló bevonattal, a fogantyú pedig első osztályú, rozsdamentes acélból készült.
 
Garancia: 3 év.

Átmérő: 20 cm
Indukció: igen
Méret: 20 cm átmérőjű
Mosogatógép: igen
 106816
Megosztás
tescoma

Értékelés

4,5 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni