Menu
Tescoma HANDY univerzális őrölő Tescoma HANDY univerzális őrölő
Tescoma daráló tökéletesen alkalmas az élelmiszerek egyszerű és gyors darálására valamint szeletelésére. Univerzális, 4 reszelődobbal rendelkezik például zsemlemorzsa készítésére, finom és durva zőldségreszelésre valamint szeletelésre, julienne típusú zöldcségcsíkok készítésére, gyümölcsök, dió, csokoládé, sajtok reszelésére. Magas ellenállású, hőkezelt műanyagból készült, a reszelődob alapanyaga pedig rozsdamentes acél. Praktikus nyomólemezzel van ellátva a biztonságos használat érdekében, gyorsan és stabilan rögzíthető a munkafelületekhez hatrékony vákuumos tapadókorongjának köszönhetően. Méretei: 25 x 13 cm, a reszelődob átmérője 8 x 11 cm
4,5 12
13545

Tescoma HANDY univerzális őrölő

Ingyenes szállítás

Tescoma HANDY univerzális őrölő

12 értékelés
13 545 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2019.10.23 szerda  
A vásárlással kap 302 Kényelempont

Leírás

Tescoma daráló tökéletesen alkalmas az élelmiszerek egyszerű és gyors darálására valamint szeletelésére. Univerzális, 4 reszelődobbal rendelkezik például zsemlemorzsa készítésére, finom és durva zőldségreszelésre valamint szeletelésre, julienne típusú zöldcségcsíkok készítésére, gyümölcsök, dió, csokoládé, sajtok reszelésére. Magas ellenállású, hőkezelt műanyagból készült, a reszelődob alapanyaga pedig rozsdamentes acél. Praktikus nyomólemezzel van ellátva a biztonságos használat érdekében, gyorsan és stabilan rögzíthető a munkafelületekhez hatrékony vákuumos tapadókorongjának köszönhetően.

Méretei: 25 x 13 cm, a reszelődob átmérője 8 x 11 cm

 103523
Megosztás
tescoma

Értékelés

4,5 (12 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni