Menu
Spontex Express System plus felmosó szett Spontex Express System plus felmosó szett
Lapos felmosó beépített öncsavaró rendszerrel, amelyet a vödörrel együtt kínálunk. Az Express rendszer + felmosó egy új generációs felmosó öncsavaró rendszerrel a padlók egyszerű felmosásához. 360 fokos forgó mechanizmus nagyon hatékonyan kicsavarja a felmosót. A vödör oldalain található rács segítségével eltávolíthatja a nagyobb szennyeződéseket. A csavaró rendszer nélkül konstrukciója lehetővé teszi az egyszerűbb tisztítást, hajszálak és nagyobb szennyeződések nélkül. A mikroszálas felmosó jól elnyeli a nedvességet, felfogja az összes szennyeződést, így hatékony tisztítószerek használata nélkül is. A csavaró rendszer a a nyélben található, így nem fog fölöslegesen hajlongani felmosás közben.  802383 sz. felmoós pótfejjel kompatibilis. A szett tartalma: 1x vödör 1x mopp 1x felmosó póthuzat
4,0 31
10445

Spontex Express System plus felmosó szett

Kiárusítás -43%
Ezen a héten 8 ügyfél vásárolta meg

Spontex Express System plus felmosó szett

31 értékelés
Eredetileg: 18 445 Ft | Kedvezmény: 8 000 Ft 10 445 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 1 Kényelempont

LeírásLapos felmosó beépített öncsavaró rendszerrel, amelyet a vödörrel együtt kínálunk. Az Express rendszer + felmosó egy új generációs felmosó öncsavaró rendszerrel a padlók egyszerű felmosásához. 360 fokos forgó mechanizmus nagyon hatékonyan kicsavarja a felmosót. A vödör oldalain található rács segítségével eltávolíthatja a nagyobb szennyeződéseket. A csavaró rendszer nélkül konstrukciója lehetővé teszi az egyszerűbb tisztítást, hajszálak és nagyobb szennyeződések nélkül.
 
A mikroszálas felmosó jól elnyeli a nedvességet, felfogja az összes szennyeződést, így hatékony tisztítószerek használata nélkül is. A csavaró rendszer a a nyélben található, így nem fog fölöslegesen hajlongani felmosás közben.
 
  •  802383 sz. felmoós pótfejjel kompatibilis.
 
A szett tartalma:
  • 1x vödör
  • 1x mopp
  • 1x felmosó póthuzat

Szín: kék
 802250
Megosztás
spontex

Értékelés

4,0 (31 értékelés)
93 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez van 2 kérdések

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni