Menu
SodaStream Jet Pastel Grass, zöld SodaStream Jet Pastel Grass, zöld
Lépjen be a játékos színek világába és díszítse velük konyháját. Bemutatjuk az új színes konyhai eszközök kollekcióját - Pastels, amelyben a hasznos funkciók és a friss design egyesül. Engedje, hogy otthona elbűvölő legyen és főzés, vagy munka közben jókedvre derítse Önt. Kímelje környezetét és a hátát is – fejezze be a mindennapi műanyag flakonos italok hordozását az üzletből. Most Ön egyedül is képes lesz otthon szódát készíteni, pont úgy, ahogyan szeretné. Nem kedveli az íztelen szódát? Nem gond! Válasszon a különböző ízű szirupokból és ízesítse kedve szerint. A SodaStream készülék működtetése nagyon egyszerű, akár a gyerekek is képesek lesznek rá, ezzel javítva ivási szokásaikat. Az italok készítése remek szórakozássá válik. A SodaStream szódagép otthona vonzó kiegészítője lesz, válassza tehát az Önnek megfelelő formatervezést és színt, hogy ízlésesen illeszkedjen a többi konyhai készülék közé. Limitált JET PASTEL széria műanyag szódagép, amelyre az egyszerű és elegáns formatervezés a jellemző. Miért kivánló a készülék? szénsavas italok egyszerű készítése akár gyereke is képesek működtetni a beltér remek kiegészítője környezetbarát a szénsavasság mértékét Ön választja meg szórakoztató szóda készítés gyerekeknek, ezzel javítva ivási szokásaikat A csomagolás tartalma: 1x szódagép 1x Műanyagokból készült nyomásálló palack 1x CO2 patron
4,5 8
20895

SodaStream Jet Pastel Grass, zöld

Ingyenes szállítás

SodaStream Jet Pastel Grass, zöld

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásLépjen be a játékos színek világába és díszítse velük konyháját. Bemutatjuk az új színes konyhai eszközök kollekcióját - Pastels, amelyben a hasznos funkciók és a friss design egyesül. Engedje, hogy otthona elbűvölő legyen és főzés, vagy munka közben jókedvre derítse Önt.
 
Kímelje környezetét és a hátát is – fejezze be a mindennapi műanyag flakonos italok hordozását az üzletből. Most Ön egyedül is képes lesz otthon szódát készíteni, pont úgy, ahogyan szeretné. Nem kedveli az íztelen szódát? Nem gond! Válasszon a különböző ízű szirupokból és ízesítse kedve szerint. A SodaStream készülék működtetése nagyon egyszerű, akár a gyerekek is képesek lesznek rá, ezzel javítva ivási szokásaikat. Az italok készítése remek szórakozássá válik. A SodaStream szódagép otthona vonzó kiegészítője lesz, válassza tehát az Önnek megfelelő formatervezést és színt, hogy ízlésesen illeszkedjen a többi konyhai készülék közé.
 
Limitált JET PASTEL széria műanyag szódagép, amelyre az egyszerű és elegáns formatervezés a jellemző.
 
Miért kivánló a készülék?
 
  • szénsavas italok egyszerű készítése
  • akár gyereke is képesek működtetni
  • a beltér remek kiegészítője
  • környezetbarát
  • a szénsavasság mértékét Ön választja meg
  • szórakoztató szóda készítés gyerekeknek, ezzel javítva ivási szokásaikat
 
A csomagolás tartalma:
 
  • 1x szódagép
  • 1x Műanyagokból készült nyomásálló palack
  • 1x CO2 patron
 

A kiüríthető kosár űrtartalma: 1 l
Anyag: műanyag
Szín: zöld
 105844
Megosztás
sodastream

Értékelés

4,5 (8 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni