Menu
Sencor SSG 3505RD elektromos reszelő Sencor SSG 3505RD elektromos reszelő
Elektromos élelmiszer szeletelő gyömölcsre és zöldségre - modern formatervezésének köszönhetően jól illeszkedik a hagyományos és modern konyhákba egyaránt. Kiváló az egyszerű, gyors és biztonságos reszeléshez, szeleteléshez és darabolásához.  A szeletelő előnye az 5,6 cm széles töltő cső, amely lehetővé teszi az összetevők szeletelését és reszelését előzetes feldarabolás nélkül. A készülék stabilitását a gumitalpak biztosítják.  A tökéletes eredményt az  5 cserélhető betét garantálja: szeletelő vékony szeletekhez - alkalmas burgonya szeleteléséhez chips sütéshez, gyömölcsökhöz, zöldségekhez, különféle ételek díszítéséhez, stb. szeletelő hullámos szeletekhez - alkalmas gyümölcs, zöldség szeleteléséhez és különféle ételek díszítéséhez durva reszelő -  alkalmas zöldség reszelésére levesekhez, burgonya tócsni készítéséhez vagy gyümölcs és zöldség reszeléséhez salátákhoz, stb. finom reszelő - alkalmas gyümölcs- és zöldség saláták, sajt- és zöldségkrémek elkészítéséhez, stb. nagyon finom reszelő - alkalmas kókusz, mandula, dió szeleteléséhez vagy őrléséhez, zsemlemorzsa készítéséhez kemény péksüteményből, stb.     Műszaki paraméterek: speciális gyümölcs- és zöldség-szeletelő és reszelő szeletelhet, vághat és reszelhet vele kiegészítő tartozékok:  5 db cserélhető tartozék modern, ergonomikus, helytakarékos kivitel 5,6 cm széles műanyag töltő cső   lehetőség tálba vagy közvetlenül tányérra történő szeletelésre és reszelésre egyszerű tisztítás  a zárt konstrukciónak köszönhetően csendes működés – 85 dB a csúszásmentes lábak biztosítják a problémamentes használatot a tápkábel hossza: 1,2 m tárolóhely a tápkábel számára
4,0 10
9990

Sencor SSG 3505RD elektromos reszelő

árengedmény -42%
Ezen a héten 8 ügyfél vásárolta meg

Sencor SSG 3505RD elektromos reszelő

10 értékelés
Eredetileg: 17 245 Ft | Kedvezmény: 7 255 Ft 9 990 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 98 Kényelempont

Leírás

Elektromos élelmiszer szeletelő gyömölcsre és zöldségre - modern formatervezésének köszönhetően jól illeszkedik a hagyományos és modern konyhákba egyaránt. Kiváló az egyszerű, gyors és biztonságos reszeléshez, szeleteléshez és darabolásához.  A szeletelő előnye az 5,6 cm széles töltő cső, amely lehetővé teszi az összetevők szeletelését és reszelését előzetes feldarabolás nélkül. A készülék stabilitását a gumitalpak biztosítják.
 
A tökéletes eredményt az  5 cserélhető betét garantálja:
 • szeletelő vékony szeletekhez - alkalmas burgonya szeleteléséhez chips sütéshez, gyömölcsökhöz, zöldségekhez, különféle ételek díszítéséhez, stb.
 • szeletelő hullámos szeletekhez - alkalmas gyümölcs, zöldség szeleteléséhez és különféle ételek díszítéséhez
 • durva reszelő -  alkalmas zöldség reszelésére levesekhez, burgonya tócsni készítéséhez vagy gyümölcs és zöldség reszeléséhez salátákhoz, stb.
 • finom reszelő - alkalmas gyümölcs- és zöldség saláták, sajt- és zöldségkrémek elkészítéséhez, stb.
 • nagyon finom reszelő - alkalmas kókusz, mandula, dió szeleteléséhez vagy őrléséhez, zsemlemorzsa készítéséhez kemény péksüteményből, stb.  
 
 
Műszaki paraméterek:
 • speciális gyümölcs- és zöldség-szeletelő és reszelő
 • szeletelhet, vághat és reszelhet vele
 • kiegészítő tartozékok:  5 db cserélhető tartozék
 • modern, ergonomikus, helytakarékos kivitel
 • 5,6 cm széles műanyag töltő cső  
 • lehetőség tálba vagy közvetlenül tányérra történő szeletelésre és reszelésre
 • egyszerű tisztítás  a zárt konstrukciónak köszönhetően
 • csendes működés – 85 dB
 • a csúszásmentes lábak biztosítják a problémamentes használatot
 • a tápkábel hossza: 1,2 m
 • tárolóhely a tápkábel számára

Anyag: rozsdamentes acél + műanyag
Fogyasztás: 150 W
Magasság: 24,5 cm
Mélység: 19,5 cm
Súly: 1,2 kg
Szélesség: 22,5 cm
Szín: piros
 105451
Megosztás
sencor

Értékelés

4,0 (10 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni