Menu
Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila
 Konyhaimérleg kivehető színes edénnyel. Nem kétséges, hogy a Sencor konyhai mérleg igazi segítség a konyhában. Mindig készen áll az egyes ӧsszetevők mérésére, felesleges  várakozás nélkül. Nagy előnye a süllyesztett kivehető edénye, amelyet a mérleggel együtt tárolhat. Szükség esetén készen áll az azonnali használatra. Az edény széle csak kis mértékben haladja meg a mérleg széleit, ami nagyon praktikus a helytakarékosság szempontjából. A mérőedény nagyon egyszerűen kivehető a mérlegből. A mérleg az 1 liter térfogatú edénnyel 5 kb-ig képes lemérni az alapanyagokat, 1 grammos pontossággal. 4 precíziós érzékelővel a még pontosabb mérés érdekében. Tára funkcióval és fokozatos mérés funkcióval, amit minden szakács értékelni fog. A szilárd alapanyagok mérésén kívül képes a víz, vagy tej térfogatát is lemérni. A nemzetkӧzi konyha receptjei sem okozhatnak gondot, mivel a választható mértékegységek kӧzӧtt az angolszász mértékegységeket (súly, térfogat) is megtalálhatja. A kijelző 13 mm-es nagyságú számai garantálják, hogy jól áttekinthető és egyszerűen kezelhető a mérlegnek. A Sencor SKS 4004 mérleg gyenge elem figyelmeztetéssel. Amennyiben a mérleget nem használja, 2 perc után automatikusan kikapcsol. Technikaijellemző:   -       Méretek (szélesség x mélység x magasság): 188 x 225 x 73 mm -       Az edény belső méretei (átmérő x magasság): 170 x 50 mm -       Súly: 0,39 kg -       Tartozékok: 2 x 1,5V AAA méretű elem -       Praktikus, kivehető mérőedény (1000 ml űrtartalommal) -       Nagyméretű LCD kijelző (40 x 18 mm) inverz háttérvilágítással -       Számjegyek magassága a kijelzőn: 13 mm -       Méréshatár / Mértékegység: 5 kg / 1 g -       Érintéssel vezérelhető gombok (hosszabb élettartam) -       Tára funkció -       Fokozatos mérés funkció -       Tej és víz mennyiségének mérése (ml/fl:oz) -       Tej és víz mennyiségének mérése (ml/fl:oz) -       4 precíziós érzékelő a még pontosabb mérés érdekében -       Gyenge elem és méréshatár túllépés figyelmeztetés -       Automatikus kikapcsolás inaktivitás esetében (2 perc után)
4,5 12
4145

Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila

árengedmény -16%
Ezen a héten 15 ügyfél vásárolta meg

Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila

12 értékelés
Eredetileg: 4 945 Ft | Kedvezmény: 800 Ft 4 145 Ft  Áfával Ezt a terméket garantáltan
Karácsonyig kiszállítjuk
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 69 Kényelempont

LeírásKonyhaimérleg kivehető színes edénnyel. Nem kétséges, hogy a Sencor konyhai mérleg igazi segítség a konyhában. Mindig készen áll az egyes ӧsszetevők mérésére, felesleges  várakozás nélkül. Nagy előnye a süllyesztett kivehető edénye, amelyet a mérleggel együtt tárolhat. Szükség esetén készen áll az azonnali használatra. Az edény széle csak kis mértékben haladja meg a mérleg széleit, ami nagyon praktikus a helytakarékosság szempontjából. A mérőedény nagyon egyszerűen kivehető a mérlegből. A mérleg az 1 liter térfogatú edénnyel 5 kb-ig képes lemérni az alapanyagokat, 1 grammos pontossággal. 4 precíziós érzékelővel a még pontosabb mérés érdekében. Tára funkcióval és fokozatos mérés funkcióval, amit minden szakács értékelni fog. A szilárd alapanyagok mérésén kívül képes a víz, vagy tej térfogatát is lemérni. A nemzetkӧzi konyha receptjei sem okozhatnak gondot, mivel a választható mértékegységek kӧzӧtt az angolszász mértékegységeket (súly, térfogat) is megtalálhatja. A kijelző 13 mm-es nagyságú számai garantálják, hogy jól áttekinthető és egyszerűen kezelhető a mérlegnek. A Sencor SKS 4004 mérleg gyenge elem figyelmeztetéssel. Amennyiben a mérleget nem használja, 2 perc után automatikusan kikapcsol.

Technikai jellemző:

 

-       Méretek (szélesség x mélység x magasság): 188 x 225 x 73 mm

-       Az edény belső méretei (átmérő x magasság): 170 x 50 mm

-       Súly: 0,39 kg

-       Tartozékok: 2 x 1,5V AAA méretű elem

-       Praktikus, kivehető mérőedény (1000 ml űrtartalommal)

-       Nagyméretű LCD kijelző (40 x 18 mm) inverz háttérvilágítással

-       Számjegyek magassága a kijelzőn: 13 mm

-       Méréshatár / Mértékegység: 5 kg / 1 g

-       Érintéssel vezérelhető gombok (hosszabb élettartam)

-       Tára funkció

-       Fokozatos mérés funkció

-       Tej és víz mennyiségének mérése (ml/fl:oz)

-       Tej és víz mennyiségének mérése (ml/fl:oz)

-       4 precíziós érzékelő a még pontosabb mérés érdekében

-       Gyenge elem és méréshatár túllépés figyelmeztetés

-       Automatikus kikapcsolás inaktivitás esetében (2 perc után)

Magasság: 7,3 cm
Mélység: 22,5 cm
Súly: 390 kg
Szélesség: 18,8 cm
Szín: lila
 109007
Megosztás
sencor

Értékelés

4,5 (12 értékelés)
91 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni