Menu
s. Oliver takaró 1114/300, 75 x 100 cm s. Oliver takaró 1114/300, 75 x 100 cm
 Unatkozik? Szerezzen be egy mosómedvét! Ez a vidám takaró barátunkkal, a mosómedvével minden rakoncátlan kiskölyöknek örömet okoz. A barna és szürke árnyalatok semleges kombinációjának köszönhetően ez a takaró fiúk és lányok szobájába egyaránt passzol. A puha takarót a mosómedve vidám képe és kedvelt csíkos motívum díszíti. A takaró kétoldalas, a másik oldalán ugyanolyan motívummal, inverz színekben (szürke alapon barna mosómedve).   A takaró pamut és akril keverékéből készül, amely a pamutéhoz nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik – puha, meleg és színtartó, ezenfelül pedig hosszú élettartammal rendelkezik. Az anyagban foglalt pamutnak köszönhetően a takaró nagyon erős, kopásálló és kellemes tapintású.
4,5 3
5545

s. Oliver takaró 1114/300, 75 x 100 cm

s. Oliver takaró 1114/300, 75 x 100 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásUnatkozik? Szerezzen be egy mosómedvét! Ez a vidám takaró barátunkkal, a mosómedvével minden rakoncátlan kiskölyöknek örömet okoz. A barna és szürke árnyalatok semleges kombinációjának köszönhetően ez a takaró fiúk és lányok szobájába egyaránt passzol. A puha takarót a mosómedve vidám képe és kedvelt csíkos motívum díszíti. A takaró kétoldalas, a másik oldalán ugyanolyan motívummal, inverz színekben (szürke alapon barna mosómedve).
 
A takaró pamut és akril keverékéből készül, amely a pamutéhoz nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik – puha, meleg és színtartó, ezenfelül pedig hosszú élettartammal rendelkezik. Az anyagban foglalt pamutnak köszönhetően a takaró nagyon erős, kopásálló és kellemes tapintású.

Anyag: 58 % pamut, 35 % poliakril, 7 poliészter
Méretek: 75 x 100 cm
Szín: színkeverés
 206500
Megosztás
soliver

Értékelés

4,5 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni