Menu
Rovarháló Rovarháló
Nincs annál bosszantóbb, mint egy szúnyog, amelyik a fülénél repked pont mikor aludni szeretne. A kӧvetkező nap a kellemetlen viszkető csípésekről nem is beszélve! Ezzel a rovarhálóval a kellemes nyári éjszakákon nyugodtan aludhat nyitott ablakoknál anélkül, hogy a szunyogoktól, vagy más rovartól kellene tartania. Éjjel olvashat felkapcsolt lámpánál. Minden nemkívánatos repülő látogatót távol tart Öntől éjjel. A háló az ablakban megállítja a rovarokat. Rӧgzítése tépőzárral nagyon egyszerű. A tépőzárat ragassza ablak kerületére, így a háló szinte láthatatlan lesz, és kӧnnyedén teljesen levehető. Mérete tetszés szerint szabályozható. A tépőzár hossza 560 cm. A kép illusztráció.
3,5 25
1495

Rovarháló

Kiárusítás

Rovarháló

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Nincs annál bosszantóbb, mint egy szúnyog, amelyik a fülénél repked pont mikor aludni szeretne. A kӧvetkező nap a kellemetlen viszkető csípésekről nem is beszélve!

Ezzel a rovarhálóval a kellemes nyári éjszakákon nyugodtan aludhat nyitott ablakoknál anélkül, hogy a szunyogoktól, vagy más rovartól kellene tartania. Éjjel olvashat felkapcsolt lámpánál.

Minden nemkívánatos repülő látogatót távol tart Öntől éjjel. A háló az ablakban megállítja a rovarokat.

Rӧgzítése tépőzárral nagyon egyszerű. A tépőzárat ragassza ablak kerületére, így a háló szinte láthatatlan lesz, és kӧnnyedén teljesen levehető. Mérete tetszés szerint szabályozható. A tépőzár hossza 560 cm. A kép illusztráció.

Magasság: 150 cm
Szélesség: 130 cm
 700763
Megosztás

Értékelés

3,5 (25 értékelés)
84 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni