Hogy a legkényelmesebben tudjon nálunk vásárolni, sütiket használunk. A szolgáltatás használatával elfogadja azok használatát. Sütiket használunk. Szolgáltatásunk használatával elfogadja azok használatát. Értem

Menu
Rabalux 1332 Fix függöny, fehér Rabalux 1332 Fix függöny, fehér
Ez a fehér színű függöny több célra is felhasználható. Tehet rá égőt, ezzel rusztikus stílusba öltöztetve otthonát, vagy tehet rá felakasztható világítást, tetszés szerint. Fő alapanyaga a műanyag, mely biztosítja hosszú élettartamát, ellenállását, valamint vonzó árát. Az E27 foglalat a legelterjedtebb tipus, melybe behelyezhető energiatakarékos, standard, vagy LED égő is. Az égőt úgy kell kiválasztani, hogy az ne lépje át a maximális teljesítményt, mely 60 W. IP védettség értéke IP20, mely azt jelzi, hogy a termék használata csak belterekbe, száraz helyekhez alkalmas.  
0,0 0
1595

Rabalux 1332 Fix függöny, fehér

Rabalux 1332 Fix függöny, fehér

1 595 Ft  Áfával
Elérhetőség: Megrendelésre
A vásárlással kap 42 Kényelempont

Leírás

Ez a fehér színű függöny több célra is felhasználható. Tehet rá égőt, ezzel rusztikus stílusba öltöztetve otthonát, vagy tehet rá felakasztható világítást, tetszés szerint.

Fő alapanyaga a műanyag, mely biztosítja hosszú élettartamát, ellenállását, valamint vonzó árát. Az E27 foglalat a legelterjedtebb tipus, melybe behelyezhető energiatakarékos, standard, vagy LED égő is. Az égőt úgy kell kiválasztani, hogy az ne lépje át a maximális teljesítményt, mely 60 W. IP védettség értéke IP20, mely azt jelzi, hogy a termék használata csak belterekbe, száraz helyekhez alkalmas.  

Anyag: műanyag
Foglalat: E 27
Fogyasztás: 60 W
Hosszúság: 80 cm
Lefedettség: 20
Szín: fehér
 678163
Megosztás
rabalux

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni