Menu
Orion Stoner serpenyő 24 cm Orion Stoner serpenyő 24 cm
A STONER serpenyő minden bizonnyal meglepi majd Önt egyedülálló tulajdonságaival. Vastag felülete ideális steakek és más finomságok elkészítésére. Az olaj vagy a zsiradék a durva kezeletlen kőből készült barázdált felületnek köszönhetően sokkal könnyebben kerül az elkészítendő étel alá, ezért a nyersanyagok szépen átsülnek, nem égnek le. A tapadásmentes felület biztosítja az egészséges és ízletes ételek elkészítését minimális mennyiségű zsiradék felhasználásával, alapvető tápanyagok vesztesége nélkül. Felhasználható pirításhoz, pörköléshez, reszteléshez, a szósz, vagy szaft csökkentéséhez, vagy akár sütéshez, flambírozáshoz, amikor gyors hőváltozásokra kerül sor. Az étel elkészítése, valamint elfogyasztása ily módon valódi élvezetté válik. A forradalmi gyártási technológia és a kiválasztott anyagok felhasználásával nem szabadulnak fel káros anyagok (PFOA FREE), csökken az egészségre, valamint a környezetre gyakorolt káros hatás. A tökéletes hővezető képesség eliminálja a hőveszteséget, így időt takarít meg. A serpenyő szerkezetét úgy tervezték, hogy ne alakuljanak ki forró részek, a hő egyenletesen terjedjen a serpenyő egész testén és aztán az elkészítendő ételben. Használható minden típusú tűzhelyen, mosogatógépben tisztítható. A serpenyő sütőben is használható - a fogantyú 200 °C-ig.
3,5 1
7245

Orion Stoner serpenyő 24 cm

árengedmény -16%

Orion Stoner serpenyő 24 cm

Méretváltozatok: 2 méretek
1 értékelés
Eredetileg: 8 595 Ft | Kedvezmény: 1 350 Ft 7 245 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: 2019.10.22 kedd  
A vásárlással kap 90 Kényelempont

Leírás

A STONER serpenyő minden bizonnyal meglepi majd Önt egyedülálló tulajdonságaival. Vastag felülete ideális steakek és más finomságok elkészítésére. Az olaj vagy a zsiradék a durva kezeletlen kőből készült barázdált felületnek köszönhetően sokkal könnyebben kerül az elkészítendő étel alá, ezért a nyersanyagok szépen átsülnek, nem égnek le.

A tapadásmentes felület biztosítja az egészséges és ízletes ételek elkészítését minimális mennyiségű zsiradék felhasználásával, alapvető tápanyagok vesztesége nélkül. Felhasználható pirításhoz, pörköléshez, reszteléshez, a szósz, vagy szaft csökkentéséhez, vagy akár sütéshez, flambírozáshoz, amikor gyors hőváltozásokra kerül sor. Az étel elkészítése, valamint elfogyasztása ily módon valódi élvezetté válik. A forradalmi gyártási technológia és a kiválasztott anyagok felhasználásával nem szabadulnak fel káros anyagok (PFOA FREE), csökken az egészségre, valamint a környezetre gyakorolt káros hatás. A tökéletes hővezető képesség eliminálja a hőveszteséget, így időt takarít meg.

A serpenyő szerkezetét úgy tervezték, hogy ne alakuljanak ki forró részek, a hő egyenletesen terjedjen a serpenyő egész testén és aztán az elkészítendő ételben. Használható minden típusú tűzhelyen, mosogatógépben tisztítható. A serpenyő sütőben is használható - a fogantyú 200 °C-ig.

Áram: igen
Gáz: igen
Indukció: igen
Magasság: 4,8 cm
Méret: 24 cm
Mosogatógép: igen
Üvegkerámia: igen
 106326
Megosztás
orion

Értékelés

3,5 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni