Menu
Orion rozsdamentes acél sonkakészítő Orion rozsdamentes acél sonkakészítő
Rozsdamentes acélból készült sonkakészítő hőmérővel. A sonkakészítő lehetővé teszi az Ön számára, hogy mindenféle mesterséges színezék és kémiai adalékanyag nélkül készíthessen házilag sonkát. Habár elég hamar elfogy, mégis az otthoni előkészítés és a csodálatos ízélmény megéri a fáradozást! A minőségi húsok – például a sertés, a nyúl, a szárnyas – könnyen kezelhetőek és nem igényelnek más adalék- illetve alapanyagot. Így biztos lehet abban, hogy azonnal friss és ízletes sonka kerül az asztalra, amiből a gyerekek is fogyaszthatnak. A sonkakészítő alapja egy henger alakú edény, amibe belehelyezheti a speciális zacskóba csomagolt húst, és amit egy nyomófedéllel zárhat le teljesen. Ezzel a tartályt lezártuk, ami a rugóknak köszönhetően tökéletesen zárva is marad. A zacskónak köszönhetően, miután lehűlt a hús, könnyen kiemelhető a tartályból. Az edény kb. 1-1,2 kg-nak megfelelő hús befogadására alkalmas. A termékhez tartozik egy hőmérő, aminek segítségével percről percre, könnyedén figyelemmel követheti és szabályozhatja a sonka főzővizének hőmérsékletét a főzés egész ideje alatt. A sonkakészítéshez szükséges pontos leírást és recepteket talál a doboz belsejében. Méretei: átmérője 10 cm, teljes magassága 20 cm, az edény magassága 16,5 cm. Anyaga: minőségi rozsdamentes acél (18/10). A sonkakészítő könnyen szétszedhető. Alapos tisztítást igényel. Mosogatógépben is mosható.
4,5 117
5345

Orion rozsdamentes acél sonkakészítő

árengedmény -13%
Ezen a héten 26 ügyfél vásárolta meg

Orion rozsdamentes acél sonkakészítő

117 értékelés
Eredetileg: 6 145 Ft | Kedvezmény: 800 Ft 5 345 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 90 Kényelempont

LeírásRozsdamentes acélból készült sonkakészítő hőmérővel. A sonkakészítő lehetővé teszi az Ön számára, hogy mindenféle mesterséges színezék és kémiai adalékanyag nélkül készíthessen házilag sonkát. Habár elég hamar elfogy, mégis az otthoni előkészítés és a csodálatos ízélmény megéri a fáradozást! A minőségi húsok – például a sertés, a nyúl, a szárnyas – könnyen kezelhetőek és nem igényelnek más adalék- illetve alapanyagot. Így biztos lehet abban, hogy azonnal friss és ízletes sonka kerül az asztalra, amiből a gyerekek is fogyaszthatnak. A sonkakészítő alapja egy henger alakú edény, amibe belehelyezheti a speciális zacskóba csomagolt húst, és amit egy nyomófedéllel zárhat le teljesen. Ezzel a tartályt lezártuk, ami a rugóknak köszönhetően tökéletesen zárva is marad. A zacskónak köszönhetően, miután lehűlt a hús, könnyen kiemelhető a tartályból. Az edény kb. 1-1,2 kg-nak megfelelő hús befogadására alkalmas. A termékhez tartozik egy hőmérő, aminek segítségével percről percre, könnyedén figyelemmel követheti és szabályozhatja a sonka főzővizének hőmérsékletét a főzés egész ideje alatt. A sonkakészítéshez szükséges pontos leírást és recepteket talál a doboz belsejében. Méretei: átmérője 10 cm, teljes magassága 20 cm, az edény magassága 16,5 cm. Anyaga: minőségi rozsdamentes acél (18/10). A sonkakészítő könnyen szétszedhető. Alapos tisztítást igényel. Mosogatógépben is mosható.

Anyag: rozsdamentes acél
Átmérő: 10 cm
Magasság: 20 cm
Mosogatógép: igen
 104826
Sonkakészítő.pdf
Megosztás
orion

Értékelés

4,5 (117 értékelés)
98 % ügyfél ajánlja
14 vélemény

Kérdések

A termékhez van 5 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni