Menu
Orion Profi Duo rozsdamentes kukta, 7 l, 4 l Orion Profi Duo rozsdamentes kukta, 7 l, 4 l
A Duo 4 + 7 l edények, olyan készletet alkotnak, amelyek egy azonos rugalmas gyorsfőző fedéllel rendelkeznek. A fedélen biztonsági és gőzkieresztő szelep is található. A fazék erős háromrétegű akutermikus aljjal rendelkezik, amely lényeges mennyiségű hőenergiát és időt spórol meg az ételek elkészítése közben. A max. használati űrtartalom a kukta belsejében van megjelölve. Minden típusú sütőhöz alkalmas. A kukták egy speciális harmadik szilikon szeleppel is el vannak látva, amely biztosítékként szolgál, ha a két hagyományos szelep meghibásodna. A 3,5 bar-nál nagyobb nyomás esetében ez a szelep automatikusan működésbe lép, így csökkentve a kukta belsejében található nyomást, ezzel megakadályozva a kukta károsodását és a fedél lekapcsolódását. A szilikon szelep úgy van elhelyezve a kukta fedelének nyomástechnikája alatt, hogy a kioldásnál ne sérülhessen meg senki a kukta kӧzvetlen kӧzelébenEz egy technika innováció, amely még nagyobb biztonságot garantál a kukta használójának. A feltüntetett térfogat az edény teljes térfogata (nem a munkaegység térfogata).      A csomagolás tartalma: -        1x fazék, térfogat 4 l, átmérő 20 cm, magasság 12,5 cm -        1x fazék, térfogat 7 l, átmérő 20 cm, magasság 20 cm
4,5 4
16495

Orion Profi Duo rozsdamentes kukta, 7 l, 4 l

Ingyenes szállítás

Orion Profi Duo rozsdamentes kukta, 7 l, 4 l

4 értékelés
16 495 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 407 Kényelempont

Leírás

A Duo 4 + 7 l edények, olyan készletet alkotnak, amelyek egy azonos rugalmas gyorsfőző fedéllel rendelkeznek. A fedélen biztonsági és gőzkieresztő szelep is található. A fazék erős háromrétegű akutermikus aljjal rendelkezik, amely lényeges mennyiségű hőenergiát és időt spórol meg az ételek elkészítése közben. A max. használati űrtartalom a kukta belsejében van megjelölve. Minden típusú sütőhöz alkalmas.

A kukták egy speciális harmadik szilikon szeleppel is el vannak látva, amely biztosítékként szolgál, ha a két hagyományos szelep meghibásodna. A 3,5 bar-nál nagyobb nyomás esetében ez a szelep automatikusan működésbe lép, így csökkentve a kukta belsejében található nyomást, ezzel megakadályozva a kukta károsodását és a fedél lekapcsolódását. A szilikon szelep úgy van elhelyezve a kukta fedelének nyomástechnikája alatt, hogy a kioldásnál ne sérülhessen meg senki a kukta kӧzvetlen kӧzelébenEz egy technika innováció, amely még nagyobb biztonságot garantál a kukta használójának. A feltüntetett térfogat az edény teljes térfogata (nem a munkaegység térfogata).     

A csomagolás tartalma:

-        1x fazék, térfogat 4 l, átmérő 20 cm, magasság 12,5 cm

-        1x fazék, térfogat 7 l, átmérő 20 cm, magasság 20 cm

Anyag: rozsdamentes acél
Áram: igen
Gáz: igen
Indukció: igen
Mosogatógép: nem
Üvegkerámia: igen
 107749
TLAKOVY HRNEC_PROFI_ND_NÁVOD_111740.pdf
Megosztás
orion

Értékelés

4,5 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni