Menu
Orion Morreti Grande réz nyeles lábas fedővel, 16 cm Orion Morreti Grande réz nyeles lábas fedővel, 16  cm
A Morreti Grande réz nyeles lábas tökéletes az ízletes és egészséges ételek elkészítéséhez. A nyeles lábast rozsdamentes acél fedél, rozsdamentes acél fogantyú, belső falát mérőskála (0,5 l és 1 l kijelzéssel) egészíti ki. Felakasztható. Az indukciós főzőfelületen kívül mindegyiken használható. Mosogatógépben nem mosható. A Morreti Grande egy exkluzív 3-rétegű edénycsalád, amelynek rétegeit egy külső vastag falú réz korpusz, a középső dural alumíniumötvözet, és a belső rozsdamentes acél réteg alkotják. Az edény kitűnő hővezető-képességgel rendelkezik, pillanatok alatt képes magas hőmérsékletre felhevülni. Ennek köszönhetően a benne készített ételek megőrzik természetes ízüket, egyben megtartja a bennük levő ásványi anyagokat és vitaminokat is.
4,0 4
6145

Orion Morreti Grande réz nyeles lábas fedővel, 16 cm

Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi

Orion Morreti Grande réz nyeles lábas fedővel, 16 cm

4 értékelés
6 145 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: 2019.06.24 hétfő  
A vásárlással kap 142 Kényelempont

Leírás

A Morreti Grande réz nyeles lábas tökéletes az ízletes és egészséges ételek elkészítéséhez. A nyeles lábast rozsdamentes acél fedél, rozsdamentes acél fogantyú, belső falát mérőskála (0,5 l és 1 l kijelzéssel) egészíti ki. Felakasztható. Az indukciós főzőfelületen kívül mindegyiken használható. Mosogatógépben nem mosható.

A Morreti Grande egy exkluzív 3-rétegű edénycsalád, amelynek rétegeit egy külső vastag falú réz korpusz, a középső dural alumíniumötvözet, és a belső rozsdamentes acél réteg alkotják. Az edény kitűnő hővezető-képességgel rendelkezik, pillanatok alatt képes magas hőmérsékletre felhevülni. Ennek köszönhetően a benne készített ételek megőrzik természetes ízüket, egyben megtartja a bennük levő ásványi anyagokat és vitaminokat is.

Áram: igen
Átmérő: 16 cm
Gáz: igen
Indukció: nem
Magasság: 6 cm
Mosogatógép: nem
Üvegkerámia: igen
 107871
Megosztás
orion

Értékelés

4,0 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni