Menu
Orion hengeres szőnyegtisztító Orion hengeres szőnyegtisztító
Az adagolóval ellátott szőnyegtisztító tökéletesen megtisztítja a szőnyegeket, újjáélesztve megjelenésüket és ragyogó színeket. A hengeres szőnyegtisztító biztosítja a szőnyegek egyszerű és nagyon gazdaságos tisztítását, újjáéleszti színüket és tisztítja a szőnyeget a szennyeződésből energiafogyasztás nélkül. Fémfogantyúból, nyomógomb fogantyúból, 2 keféből, 3 habhengerből és 2,7 literes habtartóból áll. Öntse a mosószert az adagolóba, és a szőnyegen való egyszerű, előre-hátra mozgatással kiváló tisztítóhatást érhet el. Az Ön igényeinek megfelelően maga szabályozza a habmennyiséget. Használhat száraz habtisztítót is, olyan szőnyegekhez, amelyek nem alkalmasak nedves tisztításra.
4,5 51
13995

Orion hengeres szőnyegtisztító

Ingyenes szállítás
Ezen a héten 30 ügyfél vásárolta meg

Orion hengeres szőnyegtisztító

51 értékelés
13 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: 2019.11.26 kedd  
A vásárlással kap 110 Kényelempont

Leírás

Az adagolóval ellátott szőnyegtisztító tökéletesen megtisztítja a szőnyegeket, újjáélesztve megjelenésüket és ragyogó színeket. A hengeres szőnyegtisztító biztosítja a szőnyegek egyszerű és nagyon gazdaságos tisztítását, újjáéleszti színüket és tisztítja a szőnyeget a szennyeződésből energiafogyasztás nélkül. Fémfogantyúból, nyomógomb fogantyúból, 2 keféből, 3 habhengerből és 2,7 literes habtartóból áll.

Öntse a mosószert az adagolóba, és a szőnyegen való egyszerű, előre-hátra mozgatással kiváló tisztítóhatást érhet el. Az Ön igényeinek megfelelően maga szabályozza a habmennyiséget. Használhat száraz habtisztítót is, olyan szőnyegekhez, amelyek nem alkalmasak nedves tisztításra.

Magasság: 107 cm
Szélesség: 25 cm
Szín: barna
 800909
Megosztás
orion

Értékelés

4,5 (51 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni